Adidas Adipower Junior 3.3
  • Adidas Adipower Junior 3.3
  • Adidas Adipower Junior 3.3

Adidas Adipower Junior 3.3

PVP: 877,60 kr
822,33 kr
-7% Adidas Padel
Adidas Adipower Junior 3.3 ADRK4CA0U0217F | Adidas Adipower Junior 3.3 från 2024 är det perfekta valet för barn, den innehåller avancerad teknik och en iögonfallande design för att höja spelet till nästa nivå
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Adidas Adipower Junior

Om du letar efter det perfekta verktyget för att de yngsta i huset ska dyka in i padelvärlden, sök inte längre. Adidas Adipower Junior 3.3 från 2024 är lösningen. Noggrant utformad för att erbjuda maximal komfort och prestanda, kommer denna padelracket inte bara att få barnen att känna sig som proffs, utan också ge dem verktygen för att bli en.

Med avancerade tekniker, såsom Dual Exoskeleton-inläggningen och lågdensitets EVA-gummit, garanterar Adipower Junior 3.3 ett bekvämt och effektivt spel, vilket låter unga spelare skina på padelbanan och utveckla sina färdigheter i snabb takt.

Egenskaper för Adidas Adipower Junior 3.3 padelracket

  • En kontrollpadelracket designad för barn, med en rund form och låg balans för oslagbar manövrerbarhet.
  • Inuti med mjukt EVA-gummi som garanterar en bekväm och dämpad känsla vid varje slag.
  • Dimensioner särskilt anpassade till unga händer för att säkerställa ett perfekt grepp.
  • Yta tillverkad av glasfiber, som erbjuder ett enkelt spel anpassat till de yngstas stil.
  • Lätt vikt, varierande mellan 310-330 gram, perfekt för barns enkla hantering.
  • Tillhör Adidas padelracketkollektion 2024.

Vem är den avsedd för?

Adidas Adipower Junior 3.3 har skapats med tanke på unga spelare, mellan 7 och 12 år. Oavsett om de just börjar med padel eller redan har goda kunskaper kommer denna padelracket att ge dem prestanda och känsla de behöver för att snabbt göra framsteg.

Varför kommer du att gilla den?

Denna padelracket är designad med tanke på barnen, så alla dess teknologier är anpassade efter deras behov. Dessutom är den estetiskt sett helt fantastisk, med en svart design kombinerat med orange detaljer som kommer att få din unga spelare att sticka ut på banan.

Läs mer om Adidas varumärke

Adidas har sedan starten varit synonymt med innovation och kvalitet inom sportvärlden. Med decennier av erfarenhet och en orubblig passion för sport har de satt standarder som många andra märken strävar efter att uppnå.

Inom padel har Adidas än en gång visat sitt åtagande för utmärkelse, genom att kombinera tradition och skärpteknologi. Varje produkt, inklusive Adipower Junior 3.3, är ett bevis på deras engagemang och passion för att bara erbjuda det bästa till idrottare.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 310-330 gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter