Adidas Metalbone Team Light
  • Adidas Metalbone Team Light
  • Adidas Metalbone Team Light

Adidas Metalbone Team Light

PVP: 2 194,00 kr
2 193,46 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone Team Light ADRK2CA0U0012F | Upptäck den revolutionerande Adidas Metalbone Team Light 2024. Med avancerad teknik och felfri design är den din perfekta partner för att vinna alla dina matcher
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Metalbone Team Light padelracket

Adidas Metalbone Team Light 2024 är en perfekt representation av Adidas engagemang för spjutspetsteknologi inom padelracketar. Denna padelracket inkluderar den banbrytande teknologin Octagonal Structure, designad för att erbjuda överlägsen styvhet och kraftfulla slag med oslagbar precision. Med en åttkantig design och en sandig yta utmärker sig Metalbone Team Light för sin enastående känsla och förmåga att skapa kraftfulla effekter.

Tillverkad av glasfiber i ramen och på ytan, erbjuder denna padelracket en halvmjuk känsla och ger exceptionella upplevelser i varje spel. Lågdensitet EVA-skum garanterar en fantastisk bollretur och oöverträffad komfort, medan dess lätta vikt gör den till det perfekta valet för de som söker smidighet och snabba rörelser på padelbanan.

Funktioner för padelracket Adidas Metalbone Team Light 2024

  • Överlägsen styvhet tack vare Octagonal Structure-teknologin i ramen.
  • Sandig yta för att förstärka effekterna i varje slag.
  • Tillverkad av glasfiber i ram och yta, vilket ger en behaglig känsla.
  • Lågdensitet EVA-skum för utmärkt bollretur och spelkomfort.
  • Ingår i Adidas padelracketkollektion 2024.

Vem är den för?

Denna padelracket är speciellt designad för avancerade eller medelgoda spelare som letar efter ett lätt verktyg med ett stort "sweet spot". Tack vare dess runda form och medelbalans är dess slående yta omfattande, vilket underlättar returen även av de mest avvikande bollarna.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Adidas Metalbone Team Light 2024 för dess kombination av hanterbarhet och design. Dess lätta vikt gör det möjligt att göra snabba rörelser på padelbanan, och dess estetik, med svarta ytor, vit logotyp och mörkblå ram, återspeglar unik djärvhet och stil.

Lär dig mer om varumärket Adidas

Adidas är ett ikoniskt varumärke med en rik historia inom sportvärlden. Sedan starten har det varit en ledstjärna för kvalitet, innovation och design. Dess arv har formats genom årtionden av engagemang för idrottare och fans, genom att erbjuda utrustning som gör skillnad.

Inom padel har Adidas satt nya standarder för excellens. Deras padelracketar är ett tecken på innovation och kvalitet, som återspeglar deras ständiga engagemang för idrottare som söker det bästa. När du väljer Adidas, väljer du decennier av erfarenhet, passion och prestanda.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter