Adidas Metalbone Carbon Control
  • Adidas Metalbone Carbon Control
  • Adidas Metalbone Carbon Control

Adidas Metalbone Carbon Control

PVP: 2 852,20 kr
2 851,66 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone Carbon CTRL ADRK1CA4U0034F | Upptäck prestanda och design av Adidas Metalbone Carbon CTRL 2024. Dominera på padelbanan med precision och stil. Ta ditt spel till nästa nivå och stick ut på banan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Metalbone Carbon Control Padelracket

Upptäck den nya Adidas Metalbone Carbon CTRL 2024, ett smycke inom padel-världen som kombinerar design och prestanda för de mest krävande. Tillverkad med en unik struktur och material av hög kvalitet, erbjuder detta padelracket inte bara enastående kontroll och precision, utan också en oslagbar hållbarhet och styrka.

Designen av Adidas Metalbone Carbon CTRL 2024 speglar varumärket Adidas engagemang för innovation och perfektion. Dess grova yta, tillsammans med 6k kolfiber, garanterar en överlägsen upplevelse i varje match, så att du kan dominera på padelbanan med stil och självförtroende.

Funktioner padelracket Adidas Metalbone Carbon CTRL 2024

  • Kontrollracket med rund form och stor slagyta.
  • Grov textur på ytan som ger bättre effekt på bollen.
  • 100% kol-konstruktion, förstärkt med 6k väv för ökad hållbarhet och styrka.
  • Komfortabel känsla tack vare det lågdensitets efa mjuka gummit, vilket ger fantastiska känslor vid varje slag.
  • Octagonal Structure teknik som ger ökad fasthet och hållbarhet.
  • Ingår i Adidas 2024 padelracket-kollektion.

Vem är det för?

Detta padelracket är speciellt designat för den avancerade spelaren som söker maximal kontroll och precision i sina slag. Dess design och tekniska egenskaper gör den idealisk för de som vill dominera lobbar med djuphet och försvara sig bekvämt från baksidan av padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

Adidas Metalbone Carbon CTRL 2024 imponerar inte bara i prestanda, utan även i design. Alla material som används är av högsta kvalitet, vilket garanterar en spektakulär upplevelse på banan. Dess eleganta och sofistikerade finish kommer att få dig att sticka ut i varje match, kombinerande stil och funktionalitet till perfektion.

Läs mer om varumärket Adidas

Adidas är ett ledande märke inom sportvärlden, med en rik historia av innovation och framgång. Sedan starten har det varit synonymt med excellens och erbjudit högpresterande produkter som höjer varje idrottares spel.

Genom åren har Adidas visat ett konstant engagemang för innovation och kvalitet, och deras linje av padelrackar är en tydlig reflektion av detta engagemang. Metalbone Carbon CTRL 2024 är bara ett exempel på deras skicklighet i design och tillverkning av högpresterande padelrackar.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter