Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Metalbone Master 2023
  • Adidas Metalbone Master 2023
  • Adidas Metalbone Master 2023

Adidas Metalbone Master 2023

PVP: 4 662,25 kr
4 661,71 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone Master 2023 Limited Edition padelracket | Få fler träffar nära nätet med den nya upplagan av Metalbone Master padelracket, en begränsad upplaga modell som Ale Galán kommer att bära
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Metalbone Master 2023 Padelracket

För den som gillar exklusiva produkter presenterar vi den nya upplagan av den begränsade upplagan Metalbone Master padelracket, en modell som Adidas Padel 2023 har tagit fram för sin stjärnspelare Ale Galán. Därmed bibehåller den sin karakteristiska diamantdesign med hög balans, så den blir en powerracket.

Kvalitetsmaterial har använts för dess konstruktion, så den presenterar en kolstruktur med 2 till 1 väv samt Octagonal Structure-teknologi som ger den större styrka. För kärnan innehåller den eva-gummi med hög densitet, vilket ger den en hårdare touch. Den innehåller också 3D-råhet i planen och låter dig ändra dess balans tack vare skruvvikt och balansteknik.

Adidas Metalbone Master av Ale Galán, egenskaper

  • Exklusiv design med personligt fodral för nya Adidas Metalbone Master.
  • Kraftracket tack vare diamantformen och hög balans.
  • Den innehåller några små skruvar i hjärtområdet för att anpassa balansen efter dina behov.
  • Hårdare beröring med användning av eva-gummi med hög densitet
  • Kombinerar kol och Octagonal Structure-teknologi i strukturen för större styvhet.
  • Även om det är en attackracket har den sweet spot-teknik för att uppnå en bra sweet spot.
  • Plan med 3D-råhet och aluminiserat tyg.
  • En av de begränsade upplagorna av padelracket från Adidas Padel 2023.

Vem är det till? Fokuserad på avancerad nivå spelare som vanligtvis spelar i backhand position, med en stansande spelstil. Det är därför de behöver en högpresterande powerracket med en hård touch för att vinna bollar nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett racket i begränsad upplaga, så ger det några exceptionella finishar som bara ett fåtal kommer att kunna njuta av. Den här säsongen kommer den tillbaka med ett anpassat fodral samt en svart finish.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Få ut det mesta av denna sport med Adidas Padel tack vare dess breda utbud av högtävlingsprodukter för alla typer av publik. Den här säsongen presenterar den en förnyad kollektion av padelracket, kit, skor och andra tillbehör gjorda med de senaste tekniska innovationerna.

Spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz njuter på banan med vår nya kollektion av produkter för att spela padel. Gilla dem och förse dig med Adidas Padel-produkter, de kommer inte att göra dig besviken!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter