Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas RB Protour svart lime 2023
  • Padelväska Adidas RB Protour svart lime 2023
  • Padelväska Adidas RB Protour svart lime 2023

Padelväska Adidas RB Protour svart lime 2023

PVP: 1 206,70 kr
657,65 kr
-46% Adidas Padel
Padelväska Adidas RB Protour svart lime | Glöm inte att transportera något i RB Protour-ryggsäcken från märket Adidas, perfekt för att förvara allt ditt material på ett ordnat och skyddat sätt för tävlingar

Padelväska Adidas RB Protour svart lime

Dra nytta av den nya kollektionen av märket Adidas för att förnya din gamla padelracketväska, inuti kan du hitta en mängd olika alternativ. En av dem är RB Protour-väskan som har designats i svart och lime som tack vare sin storlek är mycket bekväm att transportera.

Fördela sitt utrymme i en huvudficka så att du kan förvara allt ditt material på ett ordnat sätt, den har även en annan ficka på sidan för att lagra upp till två rackets. Den har även ett separat fack där du kan förvara smutsiga kläder eller skor.

Padelväska Adidas RB Protour i svart och lime, egenskaper

  • Du kan bära Adidas RB Protour som en ryggsäck tack vare dess handtag.
  • Dess kläder har gjorts med polyester för att uppnå större motstånd.
  • Små sidfickor för att förvara din mobiltelefon, nycklar eller plånbok.
  • Sidofack med termoteknik för förvaring av upp till två padelracket.
  • Den finns i en annan färg så du kan välja den du gillar bäst.
  • Ny kollektion av väskor för padel Adidas Padel 2023.

Vem är det till? Den är idealisk för de personer som vill ha en väska där de kan transportera allt sitt material på ett ordnat och skyddat sätt utan att behöva bära en väska som är för stor och svår att transportera.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillverkats med mycket motståndskraftiga tyger som polyester som hjälper till att förhindra kvalitetsförlust vid användning. Den har även designats i svart med detaljer i lime. Du kommer att lyckas på banan!

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Få din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa upplevelserna på banan, eftersom dess padelracket har den bästa tekniken och designen.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter