Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Match 3.2 2023
  • Adidas Match 3.2 2023
  • Adidas Match 3.2 2023

Adidas Match 3.2 2023

PVP: 767,90 kr
493,11 kr
-36% Adidas Padel
Adidas Match 3.2 Padelracket | Utmärkt prestanda på banan med detta billiga Adidas-racket, en initieringsmodell som erbjuder den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Match 3.2 2023 padelracket

Som varje säsong presenterar All for Padel 2023 en komplett produktkatalog så att du kan gå välutrustad eller utrustad till dina tävlingar. Vi presenterar det nya Match 3.2 padelracket, ett initieringsracket som kännetecknas av sin mångsidighet eftersom det har en överdimensionerad form med en medium balans.

Både ramen och ytorna är gjorda med glasfiber och har en mjuk gummikärna för att inte tappa känseln vid slag samt minimera vibrationer. Dessutom, tack vare förstärkningarna som används i strukturen, erbjuder den också stor styrka och ökar dess motståndskraft mot slag.

Adidas Match 3.2 blå, egenskaper

  • Förstärkt struktur av Adidas Match Light 3.1 för större stabilitet.
  • På grund av sin droppform och fokuserade balans hjälper den dig att definiera din spelstil.
  • Komposition med flexibla material, vilket förbättrar dess spelbarhet.
  • Mycket mjuk beröring och mindre vibrationer med kärnan eva mjukt prestandagummi.
  • Sammansättning av ram och ytor 100% med glasfiber.
  • Det är väldigt lätt att leka med henne.
  • Ny kollektion av Adidas 2023 rookieracket.

Vem är det till? Designad för pojkar som planerar att starta eller spela ett spel varje vecka eftersom det är en mycket välbalanserad padelracket för nybörjare som vi kommer att njuta av den kontroll, kraft och komfort vi behöver i varje åtgärd.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en billig Adidas padelracket gör den ingen besviken på banan, så du kan prestera på din bästa nivå med den. Den återkommer också med en förnyad bild som kombinerar den blå färgen med den vita logotypen och svarta detaljer, en kombination som idrottare alltid gillar.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Kraft, Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter