Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Match Bronze 3.2 2023
  • Adidas Match Bronze 3.2 2023
  • Adidas Match Bronze 3.2 2023

Adidas Match Bronze 3.2 2023

PVP: 767,90 kr
767,36 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Match Bronze 3.2 Padelracket | Förbättra ditt spel den här för Adidas för nybörjare, en mycket välbalanserad modell som också erbjuder mycket sötma vid beröring på grund av det mjuka gummit som används
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Match Bronze 3.2 2023 padelracket

Framsteg på bästa sätt i din början med det nya Match Bronze 3.2 padelracket, tillgängligt i den mest grundläggande Adidas 2023-serien. Den utmärker sig för att vara mycket balanserad, eftersom dess droppform och medelbalans ger den kontroll och kraft du behöver för att starta bemästra spelet anfall och försvar.

Å andra sidan är den lätt att leka med då den har mer flexibla material, så glasfiber har använts både i ramen och på planen vilket ger mer spelbarhet. Den har även mjukt eva-gummi, vilket minskar vibrationer samt förstärkningar i strukturen för att förbättra dess motstånd.

Adidas Match Bronze 3.2, egenskaper

  • Oversize-format med fokuserad balans av Adidas Match Bronze 3.2.
  • Design med strukturell förstärkningsteknik för att minimera brott.
  • Tappa inte känseln när du slår med eva soft performance gummi.
  • Glasfiber har använts på ytan och även på ramen.
  • Snabbanpassningsracket som hjälper oss att bemästra alla aspekter av spelet.
  • Du kommer knappt att märka vibrationerna, att kunna spela i timmar utan obehag.
  • Modell tillgänglig i Adidas 2023 nybörjarracketkatalog.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det perfekt för casual spelare eller de som planerar att börja spela, eftersom det erbjuder stor mångsidighet under spelet för att hjälpa dig att förbättra och definiera din spelstil.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de billigaste Adidas padelracket du kan hitta, gjord med kvalitetsmaterial samt en förnyad design. Kombinera den här säsongen bronsfärgen med märkets vita ränder och svarta detaljer, supercoolt!

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Kraft, Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter