Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Drive 3.2 2023
  • Adidas Drive 3.2 2023
  • Adidas Drive 3.2 2023

Adidas Drive 3.2 2023

PVP: 822,75 kr
822,21 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Drive 3.2 padelracket | Ta dina första bilder med detta Adidas padelracket för nybörjare, en modell i rund format med innesluten balans så att du kan bemästra tekniken perfekt
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Drive 3.2 2023 padelracket

Börja ta fram vinnaren som du har inne med Drive 3.2 padelracket i gult, vitt och svart, en modell från den mest grundläggande serien av Adidas Padel 2023. Den kännetecknas av sin breda sweetspot eftersom den har designats i en rund form och balans nära handen, så det kommer att förlåta alla våra misstag och hjälpa oss att passa bollen.

För sin konstruktion har glasfiber använts både i ramen och på ytan, vilket ger den större spelbarhet. Dessutom innehåller den mjukt eva-gummi som du kommer att njuta av en exceptionell touch med mindre vibrationer och bra bollutbyte. Slutligen har strukturen förstärkts, vilket gör den solid och motståndskraftig. är mer utsatt för slitage för större motstånd.

Adidas Drive 3.2 gul, egenskaper

  • Maximal kontroll av Drive 3.2 på grund av dess runda format och inneslutna balans.
  • Stabilt slag tack vare strukturella förstärkningar.
  • Det hjälper dig att styra de mest off-center bollar, vilket minskar otvingade fel.
  • Mjuk vid beröring tack vare det mjuka eva-gummit i kärnan, perfekt för att spela utan obehag.
  • 100% glasfiberkonstruktion.
  • Initieringsracket med utmärkt valuta för pengarna.
  • Serie för nybörjare av Adidas Padel 2023 padelracket.

Vem är det till? Idealisk för idrottaren som börjar spela padel eller som gör det ibland och behöver ett kontrollpadelracket som också är bekvämt att lära sig tekniken för varje slag och njuta av medan man lär sig.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett billigt initieringsracket som du kan prestera med på din bästa nivå. Den presenterar också en väldigt cool design, som kombinerar färgen gul med den vita logotypen och svarta detaljer, spektakulärt!

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter