Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas RX 2000 Light 2023
  • Adidas RX 2000 Light 2023
  • Adidas RX 2000 Light 2023

Adidas RX 2000 Light 2023

PVP: 1 426,10 kr
1 425,56 kr
-1% Adidas Padel
Adidas RX 2000 Lätt padelracket | Bra hantering på banan med denna mellanskyffel från Adidas, en mycket väl kompenserad modell som också har en lättare vikt
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas RX 2000 Light 2023 padelracket

Höj din spelnivå med det nya blå och svarta RX 2000 Light padelracket, en modell från mellanserien av Adidas Padel 2023. Med den får du den bästa balansen mellan kraft, kontroll och hanterbarhet eftersom den har en lättare vikt, ungefär mellan 350 - 360 gram så den passar både tjejer och killar.

Tack vare dess konstruktion med mer flexibla material kommer du att njuta av en mycket mjuk touch. Detta tillsammans med flygplanens glasfiber, ger den stor spelbarhet. Dessutom är den väldigt balanserad på banan eftersom dess droppformat ger kontroll och dess medelbalans ger extra kraft i skott.

Adidas RX 2000 Ljusblått och svart, egenskaper

  • Adidas RX 2000 Light har en lägre vikt för enkel hantering.
  • Balans mellan kraft och kontroll tack vare dess överdimensionerade format med medium balans.
  • Struktur förstärkt med strukturförstärkningsteknik för att förhindra vridning.
  • Mycket bekväm beröring tack vare den mjuka insidan av eva-gummi.
  • Snabbanpassningsracket som vi kan definiera vår spelstil med.
  • Elastisk och mycket bekväm touch med sin glasfiberkonstruktion.
  • Nytt borrmönster som förstorar träffytan.
  • Ingår i Adidas Padel 2023 mellannivåracketkatalog.

Vem är det till? För alla tjejer eller pojkar med medelhög spelnivå som behöver ett balanserat och lätt racket, eftersom du tack vare dess konstruktion, form och balans kommer att kunna spela ditt bästa spel från alla delar av banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett Adidas padelracket med bra valuta för pengarna, perfekt för dem som inte vill njuta av de bästa sensationerna utan att spendera en förmögenhet. Vi gillar den också mycket för sin nya bild i svart med en vit central logotyp och blå detaljer.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter