Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas RX Green Padel 2023
  • Adidas RX Green Padel 2023
  • Adidas RX Green Padel 2023

Adidas RX Green Padel 2023

PVP: 1 645,50 kr
1 644,96 kr
-1% Adidas Padel
Adidas RX Green Padel Padelracket | Uppnå ditt bästa spel med detta mångsidiga Adidas padelracket, en mycket välbalanserad modell som också kännetecknas av sin konstruktion med ekologiska material
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas RX Green Padel 2023 padelracket

Om du vill vara mer miljömässigt hållbar och njuta av den bästa prestandan på banan, presenterar vi det nya silver RX Green Padel padelracket, en mellanmodell utvecklad av Adidas Padel 2023. På grund av dess överdimensionerade format och medium balans, definierar vi det som ett mångsidigt racket, som hjälper oss att dominera alla områden på banan.

Den genererar också mycket goda sensationer vid slag eftersom den kombinerar mjukt prestanda eva-gummi i kärnan och linfiber naturfiber i lin för ytan. Båda materialen är elastiska, så det ger bra spelbarhet och gynnar en snabb anpassning av spelaren. Den innehåller också kol i ramens strukturförstärkningar för större motstånd.

Adidas RX Green Padel ekologiska egenskaper

  • Adidas RX Green Padel är ett balanserat padelracket på grund av dess droppformat och medium balans.
  • Tillverkad av miljömässigt hållbara material.
  • Förnyad hjärtdesign som genererar större stabilitet.
  • Behaglig touch och mycket bra bollutbyte tack vare det mjuka eva-gummit i kärnan.
  • Yta med naturlig linfiber som ger stor elasticitet.
  • Strukturell kraftteknik för större styvhet i strukturen.
  • Marco Carbon Frame, som ger mer motstånd mot slag eller stötar.
  • En av nyheterna i Adidas 2022 padelracket.

Vem är det till? Lämplig för spelare på mellannivå som vill definiera sin spelstil, eftersom det är en balanserad racket kommer det att ge oss den kraft och kontroll vi behöver för att spela i vilken position som helst på banan.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare materialen som används kommer vi att minska förorenande avfall, så vi kommer att hålla planeten i gott skick. Den har också en ganska cool design som kombinerar gråtoner med silverdetaljer, det mest slående!

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter