Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower Team 2023
  • Adidas Adipower Team 2023
  • Adidas Adipower Team 2023

Adidas Adipower Team 2023

PVP: 2 303,70 kr
2 303,16 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Team Padelracket | Fantastiska sensationer när man slår med detta Adidas powerracket, en modell för snabb anpassning tack vare det mjuka eva-gummi och glasfiber som används i dess plan
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower Team 2023 padelracket

Ta fram din bästa version i dina tävlingar med den nya katalogen av padelprodukter från Adidas 2023. Vi presenterar det nya Adipower Team padelracket i svart och gult, en modell som ingår i märkets intensiva serie som kännetecknas av sin kraft. Således presenterar den ett diamantformat och något hög balans.

Det är dock inget tekniskt racket eftersom det har tillverkats med flexibla material. Kärnan är gjord av mjukt prestanda eva-gummi och ytorna är gjorda av glasfiber, vilket ger den en mjukare touch. För att förstärka strukturen har den Dual Exoskeleton och Power Embossed-teknologi och för att du ska kunna ge bollen mer snurr är dess plan grova.

Adidas Adipower Team gul, egenskaper

  • Konstruktion av planerna för det nya Adidas Adipower Team i glasfiber.
  • Kraftracket tack vare sin överdimensionerade diamantform och höga balans.
  • Omkretsen har förstärkts med Dual Exoskeleton-teknologi.
  • Bra förnimmelser när man träffar den inre mjuka prestanda eva gummi.
  • Smart Holes-system som hjälper oss att korrigera off-center bollar.
  • Grov yta som hjälper oss att få mer kontakt med bollen.
  • Kraftpräglat system som ger den större styvhet.
  • En av Adidas Padel 2023 powerracket.

Vem är det till? Designad för spelare med en hög eller medelhög spelnivå som gillar att känna mer kraft när de slår, eftersom det nya Adipower Team är ett powerracket, så det kommer att hjälpa dig att få ut bollen från banan men alltid behålla en bekväm touch.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är gjord av mer elastiska material är den inte lika teknisk som högtävlingsmodeller, så den är lättare att leka med. Dessutom väcker den estetiskt mycket uppmärksamhet eftersom dess kombination av svart och gult är bländande.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter