Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adipower Multiweight Control 2023
  • Adipower Multiweight Control 2023
  • Adipower Multiweight Control 2023
  • Adipower Multiweight Control 2023

Adipower Multiweight Control 2023

PVP: 4 388,00 kr
4 387,46 kr
-1% Adidas Padel
padelracket Adipower Multiweight CTRL | Utmärkt precision med detta Adidas kontrollpadelracket, en modell som återkommer med ett viktsystem så att du kan anpassa balansen efter dina behov
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adipower Multiweight Control 2023 padelracket

Ta fram ditt bästa spel med den nya Adidas Padel 2021-kollektionen. Upptäck Adipower Multiweight CTRL padelracket, en ny upplaga av Martita Ortegas racket. Och det är att det har blivit en av de bästa racket för dam på grund av dess hanterbarhet, spelbarhet och tillämpade teknologier.

Den presenterar ett runt format och innehållsbalans som du kommer att ha mycket bra kontroll över. Men på grund av sin kolkonstruktion och Power Embossed-teknologi, kommer den inte till kort i kraft. Det förstärker också strukturen med Dual Exoskeleton-systemet och tack vare det mjuka energi-eva-gummit får du en exceptionell touch.

Adidas Adipower Multiweight Control orange, funktioner

  • Adidas Adipower Multiweight CTRL är padelracket till Alex Ruiz, WPT-spelare.
  • Torkare touch med konstruktionen av kärnan med högminne eva gummi.
  • Runt format med låg balans, vilket gör den till ett kontrollpadelracket.
  • Förstärkningar införda med Dual Exoskeleton och Power Embossed-teknik för större stabilitet.
  • Förbättra dina effekter med Spin padelrackete-finishen som genererar grovhet på planen.
  • Ny Custom Weight-teknologi som låter dig lägga till vikt och ändra balansen.
  • 100 % kolkonstruktion med 18k aluminiserat tyg för ytan.
  • Avancerad serie padelracket för att spela Adidas 2023 padel.

Vem är det till? Designad för professionella eller avancerade idrottare som tenderar att spela mer i mitten - botten av banan, eftersom det är ett kontrollpadelracket som också erbjuder en hårdare touch så att du kan gå upp till nätet och utföra kraftfulla skott.

Varför kommer du att gilla det? För det är utvecklingen av Alex Ruizs racket, en av de tio bästa spelarna i WPT. Den här säsongen kommer du att kunna justera dess balans med det integrerade viktsystemet och den återkommer med en spektakulär estetik i svarta och orangea detaljer, du kommer att vara i centrum för uppmärksamheten!

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter