Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adipower Multiweight 2023
  • Adipower Multiweight 2023
  • Adipower Multiweight 2023
  • Adipower Multiweight 2023

Adipower Multiweight 2023

PVP: 4 388,00 kr
4 387,46 kr
-1% Adidas Padel
padelracket de padel Adipower Multiweight | Ta ut dina kraftfullaste slag med detta högpresterande Adidas-racket, en modell som är mycket populär för sin kraft och som återkommer med ett system för att justera balansen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adipower Multiweight 2023 padelracket

Spela bekvämt nära nätet med det nya svarta och gula Adipower Multiweight padelracket, en förstklassig modell utvecklad av Adidas Padel 2023. Den här säsongen kommer den tillbaka med anpassad viktteknologi som låter dig lägga upp till 12 gram mer vikt , justering såväl som dess balans.

Den upprätthåller diamantformen med en hög balans, så den kännetecknas av sin stans. Den har 15k kolkonstruktion samt dubbel exoskelettteknologi för större styrka. Den har även eva-gummi med hög densitet inuti, så det är ett tufft powerracket. Slutligen innehåller den en grov yta samt ett sweet pot-system för att förbättra sin sweet spot.

Adidas Adipower Multiweight gul, egenskaper

  • Oversize diamantform och hög balans av adidas Adipower Multiweight 2023.
  • Ny design som inkluderar skruvar för att lägga till vikt och ändra balansen.
  • Eva hög minneskärna, ett skum med hög densitet som genererar en hårdare beröring.
  • Helt kol med 15k väv för extra styrka.
  • Ge dina skott mer snurr tack vare Spin padelrackete-tekniken.
  • Starkare struktur med Dual eXoskeleton och Power Embossed nerver.
  • Smart hålborrmönster för att erbjuda en bra sweet spot.
  • Ingår i serien av avancerade Adidas Padel 2023padelracket.

Vem är det till? För erfarna idrottare med ett mer aggressivt spel, eftersom det är ett kraftfullt racket som tack vare kombinationen av material också erbjuder en hårdare touch, så när du slår bollen hårt kommer den ut med mycket fart.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en ny utveckling av den klassiska Adipower som presenterar ett anpassat viktsystem för att kunna anpassa padelracket. Den återkommer också med en mycket enkel design men som väcker mycket uppmärksamhet eftersom den kombinerar en svart bakgrund med fluorescerande gula detaljer och logotyp.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter