Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Metalbone Team
  • Adidas Metalbone Team
  • Adidas Metalbone Team

Adidas Metalbone Team

PVP: 2 413,40 kr
2 412,86 kr
-1% Adidas Padel
Padelracket Adidas Metalbone Team | Njut av de bästa sensationerna när du spelar med detta Adidas powerracket, en modell gjord av glasfiber och mjukt eva-gummi för bättre spelbarhet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Metalbone Team 2023 padelracket

Hitta din allierade förbättring för att vinna alla dina tävlingar inom den nya kollektionen av produkter från Adidas Padel 2023. Köp det svarta och röda Metalbone Team padelracket, en kraftfull modell men eftersom den är gjord av mer flexibla material är den lättare att spela med. Således presenterar den ett diamantformat och en något hög balans.

Eva soft performance gummi har använts för sin konstruktion, vilket genererar en bekvämare touch när man slår bollen. Glasfiber har använts för planen och ramen har förstärkts med kol och Octagonal Structure-teknik för att förhindra brott. Slutligen har den en spinnpadelracketsgrovhet och tack vare de smarta hålen som borras blir dess sweet spot breddad.

Adidas Metalbone Lite 2023, egenskaper

  • Konstruktion av Adidas Metalbone Team planer i glasfiber.
  • Stabilt slag tack vare Octagonal Structure omkretsförstärkning.
  • Du tappar inga känslor när du slår med core eva soft performance gummi.
  • Oversize diamantform med hög balans, vilket genererar mer kraft.
  • Grov yta som hjälper oss att ge mer effekt till våra skott.
  • Carbon ram för att ge större motstånd mot slag eller kraschar.
  • Kraftfull och snabb anpassningsracket eftersom dess material är mer flexibla.
  • Intensiv serie av padelracket för att spela Adidas 2022 padel.

Vem är det till? Perfekt för tjejer som vill ha extra kraft eftersom det nya Metalbone Team kännetecknas av sin punch tack vare sin diamantdesign och höga balans. Den försummar dock inte komforten eftersom den har tillverkats med elastiska material.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den återkommer med förbättrad teknik utöver en förnyad design av de coolaste. För denna säsong, kombinera den svarta bakgrunden med den vita centrala logotypen tillsammans med det röda hjärtat. Vi försäkrar dig att du inte kommer att gå obemärkt förbi!

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter