Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Metalbone Carbon
  • Adidas Metalbone Carbon
  • Adidas Metalbone Carbon

Adidas Metalbone Carbon

PVP: 2 852,20 kr
2 851,66 kr
-1% Adidas Padel
Padelracket Adidas Metalbone Carbon | Ta fram ditt bästa spel i attack med detta Adidas padelracket, en modell med 6k kolfibertyg och mjukt eva-gummi för att ge en bekväm träff
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Metalbone Carbon 2023 padelracket

Få dina bästa skott i attacken med det nya svarta och guld Metalbone Carbon padelracket, en av nyheterna som du kan hitta i katalogen All for Padel 2023. Dess överdimensionerade diamantformat och höga balans ger den en fantastisk punch även om den inte är det överdrivet hårt eftersom tack vare eva soft performance gummi inuti, kommer du att njuta av en mjukare träff.

Toppmodern kol har använts för dess tillverkning och planen har förstärkts med 6k-tyg. Den har också Octagonal Structure-teknologi som förstärker hela omkretsen och därmed förbättrar dess styrka. Den har också en strävhet på ytan samt en ny fördelning av hålen för att expandera sin sweet spot och inte tappa överdriven kontroll.

Adidas Metalbone kolsvart och guld 2023, egenskaper

  • Adidas Metalbone Carbon är ett kraftracket på grund av dess diamantformat och höga balans.
  • Octagonal Structure-teknologi har använts för att uppnå större motstånd.
  • Du kommer inte att tappa känslor när du slår tack vare eva soft performance gummikärnan, den mjukaste av märket.
  • 100 % kolkonstruktion kombinerat med 6k tyg på planen.
  • Den ger enorm kraft med en fantastisk slagkänsla.
  • Spinnpadelracket har fått grovhet, så du kan ge kulan mer snurr.
  • Smart håldesign av hålen för att inte tappa för mycket kontroll på off-center bollar.
  • Ingår i den nya kollektionen av Adidas Padel 2023 racket på avancerad nivå.

Vem är det till? Designad mer för attackspelare, med en hög nivå som letar efter ett kraftfullt racket för att kunna slå bollen hårt och njuta av en bekväm beröring hela tiden, eftersom med gummit som används i det nya Metalbone Carbon, kommer du inte att tappa träffkänslan .

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av nyheterna från Adidas, ett racket med utmärkt valuta för pengarna för spelare som vill ta ett kliv i sitt spel. Den presenterar också en design som du kommer att älska eftersom den kombinerar den svarta färgen med den vita logotypen och alla gyllene detaljer.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter