Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Drive 3.1 2022
  • Adidas Drive 3.1 2022
  • Adidas Drive 3.1 2022

Adidas Drive 3.1 2022

PVP: 767,90 kr
767,36 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Drive 3.1 2022 paddel paddel | Skaffa detta billiga Adidas padel racket, en modell från den första serien som sticker ut för sin halvmjuka touch och kontroll så att den kommer att förlåta alla våra misstag
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas Drive 3.1 blå och svart

Få en bra start i denna sport med All for Padel 2022 och dess nya kollektion av produkter för att spela padeltennis. Köp Drive 3.1 padel racket. i blått och svart, en modell som sticker ut för sin kontroll eftersom formatet är runt och balansen ligger nära handen.

Således uppvisar den en bred slagyta, vilket gör det lättare att korrigera off-center bollar och placera dem i det rivaliserande fältet. Glasfiber har använts för sin konstruktion, vilket ger den större spelbarhet. Dessutom genererar den knappast vibrationer med det mjuka eva-gummit inuti.

Adidas Drive 3.1 svart och blå, funktioner

  • Adidas Drive 3.1 erbjuder fantastisk kontroll tack vare sitt runda format och inneslutna balans.
  • Initieringsskyffel som hjälper oss att lära oss tekniken för varje slag.
  • 100 % glasfiberkonstruktion, vilket ger den bra spelbarhet.
  • Den innehåller förstärkningar i strukturen för att öka dess motstånd.
  • Mer komfort när du slår med det mjuka eva-gummit.
  • Bred träffyta tack vare sweet pot-systemet och smart hålfördelning.
  • Finns i Adidas 2022 nybörjarracketkatalog.

Vem är det till? Perfekt för idrottare som funderar på att börja spela eller gör det ibland, eftersom det är ett racket för nybörjare som sticker ut för sin kontroll, vilket gör det lättare att slå bollen i det rivaliserande fältet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett billigt Adidas padel racket, perfekt för att komma igång med en kvalitetsprodukt samtidigt som du gillar sport. Du kommer också att älska dess nya design i svart, med blå logotyp och gula detaljer i hjärtområdet.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter