Adidas Adipower Legend 2024
  • Adidas Adipower Legend 2024
  • Adidas Adipower Legend 2024
  • Adidas Adipower Legend 2024

Adidas Adipower Legend 2024

PVP: 3 291,00 kr
3 290,46 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Legend ADRK1AA6U0010F | Upplev din potential med Adidas Adipower Legend 2024. Legendarisk design och maximal kraft i en begränsad upplaga. Förvandla ditt spel och bli en legend!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower Legend padelracket

Adidas Adipower Legend 2024 padelracket markerar en ny era inom padelvärlden, erbjudande en unik kombination av kraft och design som hyllar legenden Seba Nerone. Med en perfekt balans mot toppen och dess diamantform är denna racket det ultimata verktyget för spelare som dominerar från luften och vill maximera sin kraft vid varje slag.

Denna begränsade upplaga låter dig inte bara uppleva excellens i prestanda tack vare dess avancerade teknologi och konstruktion i 3k kolfiber, utan också kopplar dig till padelhistorien genom att hylla en av sina mest ikoniska spelare. Bli en del av legenden med Adidas Adipower Legend 2024.

Egenskaper av Adidas Adipower Legend 2024 padelracket

  • Konstruktion i 3k kolfiber för maximal hållbarhet.
  • Diamantdesign och högt balansläge, vilket genererar överlägsen kraft.
  • Förstärkt med Dual Exoskeleton och Power Embossed Ridge för oöverträffad soliditet.
  • Gummi eva soft performance som ger en mer bekväm känsla.
  • Ruggighet Spin Blade 3D som förbättrar effekterna vid varje slag.
  • Tillhör den exklusiva racketkollektionen Adidas 2024.

Vem riktar den sig till?

Riktad till avancerade spelare som prioriterar kraft och attack i sitt spel. Diamantformatet och balansen mot toppen ökar kraften i skotten, vilket gör Adipower Legend 2024 till det perfekta valet för dem som vill göra skillnad på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Adidas Adipower Legend 2024 är inte bara en racket, den är en symbol för excellens och tradition. Med detaljer i synligt kol och Seba Neroneloggan, förbättrar denna exklusiva Adidas-racket inte bara ditt spel, utan skiljer dig också med stil och klass i varje match.

Upptäck mer om varumärket Adidas

Adidas, världsledande inom sport, har varit i framkant för design och innovation i årtionden. Med ett orubbligt åtagande för kvalitet fortsätter Adidas att sätta standarden inom idrottsutrustning, inklusive padel, genom att kombinera toppmodern teknik med revolutionära designer för att erbjuda spelare verktyg för att uppnå framgång.

Deras närvaro inom padel är ikonisk, med racketar som har förändrat spelet och stöttat spelare från amatörer till proffs. Adidas är stolt över sin historia och fortsatta innovation, vilket säkerställer att varje produkt, som Adipower Legend 2024, lever upp till idrottens legender.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter