Bullpadel AW 2022 padelskor, upptäck de nya modellerna

Upptäck den nya kollektionen av Bullpadel padelskor för höstvintern 2022, skor med unika egenskaper som gör denna sko till en av de mest bekväma att spela padel

Utrusta dina fötter med de nya Bullpadel 2022 padelskor , det föredragna märket för toppspelare som Paquito Navarro , Juan Tello eller Alejandra Salazar, bland andra.

Den här säsongen presenterar en komplett katalog av skor som sticker ut för sin innovativa teknologi och även för sin noggranna design, som erbjuder exceptionell prestanda hela tiden.

Analys Skor Bullpadel 2022

Låt oss börja med att titta på serien av padelskor för män designade för Paquito Navarro : de nya Hack Hybrid Fly och Hack Hybrid .

Dessa är ganska lika modeller eftersom båda delar en clay court-sula med en rotationsskiva för att undvika att glida, värmeförseglade sömmar och en tunga smält med ovandelen för att uppnå en exceptionell passform samt ett Xtrabase-dämpningssystem och central stabilisator för att förhindra fotvridning …

Bullpadel Hack Hybrid Fly 2022

Bullpadel Hack Hybrid Fly 2022 skor

ERBJUDANDE: 1344,98 kr
RRP
: 1 345,50 kr

 • Köp: Toppsortiment
 • Ovandel: Mesh.
 • Sula: Lera med rotationspunkter.

Köp Bullpadel Hack Hybrid Fly

Den största skillnaden finns i dess konstruktion. Hybrid Fly har ett nytt stickat tyg som ger bra flexibilitet, ventilation och nötningsbeständighet. Så de är perfekta för professionella spelare som letar efter en lätt och flexibel sko som tillåter snabba rörelser.

Bullpadel Hack Hybrid 2022

Bullpadel Hack Hybrid 2022 Skor

ERBJUDANDE: 982,86 kr
RRP: 1 242,00 kr

 • Köp: Toppsortiment
 • Ovandel: Mesh.
 • Sula: Lera med rotationspunkter.

Bullpadel Hack Hybrid 2022

Hack Hybrid har också tyg på ovansidan men den är inte lika flexibel eller lätt , eftersom den är en stabilare sko som ger bättre fotstöd.

Du kan få Hack Hybrid Fly i 2 färger: vinröd och vit. Hack Hybrid finns i svart och blått.

Bullpadel Vertex Hybrid Fly 2022

Bullpadel Vertex Hybrid Fly 2022 skor

ERBJUDANDE: 1 293,23 kr
RRP
: 1 293,75 kr

 • Köp: Toppsortiment
 • Ovandel: Mesh.
 • Sula: Lera med rotationspunkter.

Bullpadel Hack Hybrid 2022

Vi fortsätter med serien Bullpadel Vertex skor, här hittar vi nya Vertex Hybrid Fly , Fede Chingottos officiella skor! De sticker ut för sin lätthet och flexibilitet eftersom de har en vävkonstruktion i mesh.

Dess främsta kännetecken är att denna design är laterala spännare , som förhindrar att skon deformeras vid användning samt gynnar en mer naturlig rörelse av foten. Den har också en sockliknande plös , termoförseglade sömmar och dämpningsteknik för en mycket bekväm åktur.

Å andra sidan erbjuder de bra stabilitet i sidostöden tack vare det centrala områdets stabiliseringssystem och du kommer att njuta av det bästa greppet tack vare clay court-sulan i kombination med en rotationsskiva som underlättar svängar .

Bullpadel Vertex Grip 2022

Bullpadel Vertex Grip 2022 Skor

ERBJUDANDE: 1 189,73 kr
RRP
: 1 190,25 kr

 • Köp: Toppsortiment
 • Ovandel: Stickad.
 • Sula: Lera med rotationspunkter.

Bullpadel Vertex Grip 2022

Vi fortsätter med Vertex Grip , modellen som Juan Tello kommer att använda! Den har den klassiska fiskbenssulan i kombination med rotox-systemet, vilket ger ett torrare grepp och mer grepp i svängar . Den har också en yttre balans bakre stabilisator som förstärker hälområdet och på så sätt undviker dåliga gester. Det eliminerar också stöten tack vare BP-vätskedämpningssystemet.

För sin tillverkning innehåller den hög motståndskraft och flexstickat tyg kombinerat med termoförseglade sömmar. De har också injicerade förstärkningar på tåhättan och sidoområdet för att förhindra nötning, speciellt när du drar foten medan du spelar.

Bullpadel Next Hybrid Pro 2022

Bullpadel Next Hybrid Pro

ERBJUDANDE: 1 034,48 kr
RRP: 1 035,00 kr

 • Köp: Toppsortiment
 • Ovandel: Tyg.
 • Sula: Lera med rotationspunkter.

Bullpadel Next Hybrid Pro 2022

Vi fortsätter med Next-serien , en ny produktlinje utvecklad av Bullpadel för spelare på medelhög nivå. Den nya Next Hybrid PRO blir Martin Di Nennos skor!

De kännetecknas av designen med en något högre sulprofil , vilket ger bättre dämpning . De har även ett nytt stabiliseringssystem som heter Support Arc, placerat i fotvalvsområdet som ger skon extra stabilitet.

Å andra sidan är de väldigt bekväma eftersom tekniskt tyg har använts utöver sömmar med termoförseglad teknik för att eliminera onödiga sömmar. Som avslutning har de en hybridsula, med ett lera- och kömönster samt en rotationsskiva för att säkert kunna nå vilken rivaliserande boll som helst.

Bullpadel Flow Hybrid Fly 2022

Bullpadel Flow Hybrid Fly 2022 skor

ERBJUDANDE: 1 344,98 kr
RRP
: 1 345,50 kr

 • Köp: Toppsortiment
 • Ovandel: Mesh.
 • Sula: Lera med rotationspunkter.

Bullpadel Flow Hybrid Fly 2022

Vi avslutar med några av de bästa padelskorna för dam som du för närvarande kan hitta på marknaden: Flow Hybrid Fly av Alejandra Salazar! De kännetecknas av sin komfort eftersom de är gjorda av tekniskt tyg, utan sömmar och med en plös med perforeringar för att ge bättre ventilation.

Den har en gummitåhätta och en del av insidan, som skyddar oss från skav och ger större motståndskraft mot nötning. De har också ett lycra-område i hälen, vilket ger en bättre passform och en känsla av stor komfort när vi bär dem.

För att avsluta innehåller de en lerbanasula med en rotationsskiva, ett dämpningssystem och sidorörelseteknik för bättre stöd vid sidorörelser.

Kort sagt är det en sko för avancerade dam som letar efter lätta skor som gynnar snabba rörelser, samtidigt som den bibehåller god stabilitet och grepp.

Och än så länge den nya kollektionen av Bullpadel skor för män och dam, ett brett sortiment av skor som du kan få till bästa pris.