Akkeron Padel rackets

Akkeron Padel rackets

Köp Akkeron padel racket till bästa pris med expressleverans på halvön. Officiell distributör av Padel rackets med ett unikt ljud och en design patenterad av tillverkaren som garanterar den bästa konstruktionen på marknaden. År 2022 förnyas Akkeron-racket med den nya X9- och RX9-kollektionen redo att glädja alla spelare. Den största skillnaden mellan X9- och RX9-serien är att de senare har en grov yta genom hela ytan.

Vilken Akkeron padel racket ska jag köpa?

I den nya 2022-kollektionen hittar vi några av de modeller som redan är kända under tidigare säsonger, de fortsätter med liknande namn men med förbättrade egenskaper och funktioner, i denna mening har Akkeron kunnat förnya och erbjuda oss produkter av högsta kvalitet.

  • Legacy : De är toppmodellerna av märket, riktade till spelare som letar efter den bästa padel racket på marknaden, som letar efter en premiumprodukt tillverkad med produktens kvaliteter, vi kan lyfta fram Poseidon X9, Furia Legacy X9, eller om du föredrar dem med textur Oro Furia Legacy RX9 eller Poseidon RX9 5K, med kol av högsta kvalitet.
  • Atlas : Det är nästa serie som försöker skilja sig från resten av modellerna, ett padel racket med stor kontroll och spektakulär kraft. Några av modellerna: Atlas Carbon X9, Atlas RX9.
  • Helios : Samma tillverkning som Atlas-serien men den här gången är den avsedd för spelare som letar efter racket med maximal kraft. Som en generell regel är det mer tekniska racket som riktar sig till spelare med en viss avancerad nivå. Vi skulle ha Helios X9-modellen eller den med Helios RX9-struktur.
  • Gea : Det är Akerons toppserie för den mångsidiga spelaren, oavsett om du letar efter kraft eller kontroll, detta är ditt racket, flaggskeppet i denna serie är Gea RX9.
  • Guld : Möjligen märkets mest sålda padel racket och den mest omtyckta, det var en av de första modellerna som tillverkades av märket i dess ursprung, som kvarstår med få utvecklingar på grund av dess fantastiska prestanda. Det är ett mångsidigt padel racket, högt kompenserat i både kraft och kontroll. I den här serien skulle vi ha mer variation, de största skillnaderna är finish och material: Gold Legacy Carbon X9, Gold RX9 och Gold Spain RX9.
  • Silver : En annan av favoritmodellerna för de flesta spelare som gillar Akkeron, dess främsta egenskap är den fantastiska bolleffekten den har, designad för defensiva spelare eller de som rör sig runt mitten av banan. Det karakteristiska racket i denna 2019 års kollektion skulle vara RX9 Silver.
  • Athenea : Vi gick in i serien designad för damracket , med mycket bra sensationer både i kontroll och kraft, den största skillnaden med avseende på de andra är att de är lättare och mer hanterbara, vi skulle ha Athenea RX9-modellen med en grov yta.
  • Eclypse : Mellanserien av Akkeron-racket, för dig som inte vill spendera mycket pengar och letar efter ett racket med en stor sweet spot. Vi skulle ha modellen Eclypse RX9.
  • Nexus : padel racket med bästa valuta för pengarna av märket, mycket bra kvalitet och ett mycket tacksamt spel, vi har Nexus RX9-modellen.
  • Calypso : Precis som Nexus men riktad till den kvinnliga allmänheten, lättare, mycket hanterbar som anpassar sig till alla situationer, modellen i denna serie är Calypso RX9.

Filtrera
Zur Zeit haben wir leider keine Produkte in dieser Kategorie.
Aber vielleicht interessieren Sie sich für folgende Produkte:

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

0,00 kr - 0,00 kr

Vikt:

Vikt: