Padel Nyheter

Upptäck den mest intima delen av paddeltennisvärlden

Alla nyheter
  • Bästa padelracket under 100€ från 2024: det är inte dyrt att spela padel

    Bästa padelracket under 100€ från 2024: det är inte dyrt att spela padel

    De nya samlingarna av 2025 padelracket börjar anlända till marknaden och spelarna letar efter möjligheter att få tag i kvalitetsmodeller som inte är överdrivet dyra. Därför tar vi i dagens artikel med en lista över de bästa padelracketen från 2024 som har ett pris under 100€.

  • Nya Bullpadel vinterkollektion 2025: kvalitetskläder för padel

    Nya Bullpadel vinterkollektion 2025: kvalitetskläder för padel

    Vintern är lång och fylld med fasor! Därför gör Bullpadel det mycket enkelt för oss att se till att känna kyla är vår sista oro när vi kommer att spela padel både utomhus och på vår favoritklubb. I denna artikel analyserar vi den nya vinterklädeskollektionen från specialisternas märke.

  • Padelracketar med bäst bollutgång 2024: garanterade studs!

    Padelracketar med bäst bollutgång 2024: garanterade studs!

    En av de egenskaper som padelspelare som ofta spelar i drive-positionen söker mest är att racketen de använder har en bra bollutgång för att ge slagen önskad riktning. Vi rekommenderar upp till tio modeller som uppfyller detta oumbärliga krav för kontrollspelare.

  • HEAD Motion Pro Boa 2024: Är de de bästa padelskorna?

    HEAD Motion Pro Boa 2024: Är de de bästa padelskorna?

    Vi analyserar de skor som har orsakat mest uppståndelse de senaste månaderna i padelvärlden. De har både anhängare och kritiker på grund av sin design utan skosnören och för att vara den första padelskon som införlivar BOA-justeringssystemet, vilket kommer från bergs- och skidvärlden.

  • Hur tar du hand om ditt padelracket? Tipsen du behöver känna till

    Hur tar du hand om ditt padelracket? Tipsen du behöver känna till

    Har det någonsin hänt dig att du älskade ditt padelracket, men att det gick sönder utan någon uppenbar anledning? Kanske beror det på att du gjorde något fel utan att veta om det. Därför ger vi dig idag i bloggen en serie tips för att förlänga livslängden på ditt racket så mycket som möjligt.

  • Vilka padelracketar använder professionella spelare år 2024?

    Vilka padelracketar använder professionella spelare år 2024?

    De flesta amatörspelare uppmärksammar de racketar som deras idoler använder på Premier Padel-banorna och drömmer om att hålla dem i sina egna händer. Därför presenterar vi idag en artikel på bloggen där vi visar vilka vapen de bästa spelarna på rankingen använder; alla tillgängliga på vår webbplats.

  • Padelracketar med mer struktur 2024: spela med effekter!

    Padelracketar med mer struktur 2024: spela med effekter!

    Saviez-vous que la rugosité des raquettes de padel n’est pas seulement une question esthétique ou de design ? Les différents types de rugosité que l’on trouve sur la surface permettent d’ajouter de l’effet aux coups pour rendre les choses plus compliquées pour les adversaires. Nous vous présentons 11 raquettes qui se distinguent dans ce domaine…

  • Bästa padelracketarna för barn 2024: de säkraste och mest bekväma

    Bästa padelracketarna för barn 2024: de säkraste och mest bekväma

    Det är viktigt att barn som börjar spela padel gör det med ett racket som är anpassat till deras fysiska egenskaper. Därför har vi samlat en urval av modeller som mest kan gynna dem på 20×10, så att de kan spela säkert och utveckla sin fulla potential.

  • Skillnader mellan padel, pickleball och squash

    Skillnader mellan padel, pickleball och squash

    På Zona de Pádel analyserar vi de viktigaste skillnaderna mellan dessa tre racketsporter. Vi gör en resa som sträcker sig från historien och reglerna för varje sport till de professionella spelarna som varje dag gör att dessa grenar blir allt mer följda av publiken.