Wilson Small Duffel bag svart
  • Wilson Small Duffel bag svart

Wilson Small Duffel bag svart

PVP: 658,20 kr
548,08 kr
-17% Wilson Padel
Wilson Small Duffel Polyesterväska Svart | Utrusta dig själv som Fernando Belasteguín för spelet med hans nya kollektion av väskor och paletoros från märket Wilson där du kan hitta Small Duffel
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Svart Wilson Small Duffel padelväska

Du har redan tillgänglig den nya kollektionen av spelaren Fernando Belasteguín av märket Wilson där du kan hitta ett stort antal padelväskor och ryggsäckar. En av dem är den nya Small Duffel-väskan i svart, perfekt för att bära allt ditt material på ett organiserat sätt.

När det gäller utrymme har den en huvudficka där du kan förvara allt ditt material som kläder, handdukar eller paddeltillbehör som du brukar ha med dig. Den har även ett annat fack i botten där du kan transportera dina skor eller smutsiga kläder på ett organiserat sätt.

Wilson-väska av Fernando Belasteguín, egenskaper

  • Wilson Small Duffel har designats i svart.
  • Handtag upptill så att du kan bära den som väska för hand.
  • Separat ficka där du kan förvara dina skor.
  • Huvudfack för förvaring av padelracket och andra tillhörigheter.
  • Silverfötter har medföljt i botten så att den inte blir sliten.
  • Ny kollektion av Wilson 2023 padelpadelrack och ryggsäckar.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till alla som brukar ta med sig tillräckligt till tändstickor, så de behöver inte en väska som är för tung och svår att transportera eftersom den har en medelstor storlek för att förvara ditt material.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess svarta design med vita detaljer, en klassisk kombination som du kan bära med alla dina sportkläder. Dessutom har spelarens signatur inkluderats på sidorna, vilket gör den till en mycket exklusiv väska.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter