Wilson blade Team V2
  • Wilson blade Team V2

Wilson blade Team V2

PVP: 1 535,80 kr
1 315,85 kr
-15% Wilson Padel
padelracket Wilson blade Team V2 - fiberglasväv | Gå snabbt framåt i ditt spel tack vare detta Wilson padelracket med snabb anpassning, en mycket välkompenserad modell som är gjord av flexibla material.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 11 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Wilson blade Team V2

Ta fram vinnaren du har inombords med det nya padelrackete Team V2 Black padelracket, en av bästsäljarna i Wilson 2022-katalogen. Den har ett överdimensionerat format med en medium balans, så den presterar mycket bra både i försvar och attack. Dessutom gör dess konstruktion med flexibla material den mycket hanterbar.

Så glasfiber har använts på ytan för att uppnå en mer elastisk touch, vilket gör det lättare att leka med. Den mjuka gummikärnan genererar mycket bra uteffekt och absorberar vibrationer så att du kan spela i timmar utan obehag. Dessutom har strukturen förstärkts för större styrka.

Wilson padelrackete Team V2 i svart färg och grön logotyp, egenskaper

  • Wilson padelrackete Team V2 Black 2022 hjälper dig att definiera din spelstil på grund av dess mångsidighet.
  • Den är lätt att leka med på grund av dess väv av glasfiber.
  • Lågdensitetsskum för en bekvämare beröring.
  • Den innehåller det nya skarpa hålsborrningssystemet som ökar dess prestanda.
  • Sublimt grepphandtag med mikroperforeringar för ett starkare grepp.
  • Oversize design och medium balans.
  • Den genererar knappt vibrationer, och njuter därför av ett mindre skadligt spel.
  • En av nyheterna i Wilson-racket för padel 2022.

Vem är det till? Idealisk för idrottare som spelar 2-3 gånger i veckan och vill bli experter eftersom detta racket är det mest balanserade och anpassar sig till alla spelstilar, vilket gynnar snabb progression.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett Wilson-racket med utmärkt valuta för pengarna, så kommer du att njuta av fantastisk prestanda utan att gå över budget. Dessutom är dess finish oklanderlig med kombinationen av svart färg och grön logotyp, mest slående!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har det förberett de bästa atleterna i världen och har även gjort sitt bidrag inom padel, med Fernando Belasteguín som den största representanten på WPT-banorna.

Upptäck den kompletta katalogen med padelracket, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Blando
Våra bästa produkter