Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Yarara Liquid Edition 2023
  • Vibora Yarara Liquid Edition 2023
  • Vibora Yarara Liquid Edition 2023
  • Vibora Yarara Liquid Edition 2023

Vibora Yarara Liquid Edition 2023

PVP: 4 113,75 kr
3 496,68 kr
-16% Vibora
Vibora Yarara Liquid Edition 2023 padel padelracket | Utmärkt prestanda i anfall och försvar med detta avancerade Vibor-a-racket, en modell som återkommer med flytande teknologi såväl som förnyade material
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Yarara Liquid padelracket


Prestera på din bästa nivå med den nya produktkatalogen för att spela padel Vibora 2023. Upptäck Yarara Liquid Edition padelracket, en kompenserad modell för att ta dina bästa skott både i försvar och nära nätet. Den bibehåller ett droppformat och medelhög balans, så att den anpassar sig till alla spelstilar.

För sin konstruktion har kol använts tillsammans med 12k tyg, vilket förstärker ytan för att uppnå större hållbarhet. Dess nya hjärtdesign minskar vibrationer och låter dig även utföra bättre effekter tack vare den grova finishen på planen. Som avslutning har den mjukt eva-gummi och tack vare flytande teknologi ger den bra spelbarhet.

Vibor-a Yarara Flytande guld, egenskaper

  • Balans mellan kraft och kontroll med Vibora Yarara Liquid Edition.
  • Du kommer att njuta av en bra start och förnimmelser med det mjuka eva-gummit.
  • Stabil struktur tack vare designen av hjärtområdet.
  • Utmärkt motstånd och soliditet hos strukturen på grund av dess kolsammansättning.
  • Mångsidigt racket för avancerade spelare, med en överdimensionerad form och medium balans.
  • Grov sandig yta som kommer att förbättra effekterna på bollen.
  • Utvecklat med flytande teknologi, ett system som förbättrar din prestation på banan.
  • Högpresterande modell av den nya padelracketkollektionen Vibor-a Padel 2023.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för den avancerade spelaren med en mångsidig spelstil, alltså en som vill ha makt och kontroll i lika hög grad. Det är därför du behöver en mångsidig racket, för att kunna försvara poängen och gå till attack snabbt och vinna dina tävlingar.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att älska den för dess prestanda utan också för dess estetik eftersom ormmärket tar hand om även de minsta detaljerna. I den här utgåvan kommer den tillbaka med en glansig finish som kombinerar svart med en central logotyp i guld och några röda detaljer. Du kommer att gilla den vid första anblicken!

Upptäck mer om varumärket VIBOR-A

Njut av den bästa padelupplevelsen med Vibora Padel, ett spanskt varumärke som har en lång historia i branschen. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleksordningen Martín Sánchez Piñeiro eller Josete Rico bland andra.

Vänta inte längre och skaffa den nya kollektionen av padelracket, kit och tillbehör i vår webbutik. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge idrottaren exceptionell prestation i varje match.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter