Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Black Mamba Liquid Edition 2023
  • Vibora Black Mamba Liquid Edition 2023
  • Vibora Black Mamba Liquid Edition 2023
  • Vibora Black Mamba Liquid Edition 2023

Vibora Black Mamba Liquid Edition 2023

PVP: 3 839,50 kr
3 268,51 kr
-15% Vibora
Padelracket Vibora Black Mamba Liquid Edition 2023 | Njut av större kontroll och kraft med den nya utgåvan av Black Mamba, en Vibora-modell som återkommer med nya material och innovativ Liquid-teknik.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Black Mamba Liquid 2023 padelracket

Ta dina bästa bilder både på nätet och på banan med den senaste upplagan av Black Mamba Liquid Edition padelracket, tillgänglig i den nya Vibora Padel 2023-kollektionen. Det är en av företagets mest framgångsrika modeller som återkommer med spektakulär design förutom den flytande tekniken som de gillar så mycket, eftersom dess prestanda är spektakulär.

Den har ett droppformat med medium balans, så den är väldigt välbalanserad. Dess konstruktion är i 12k tyg, vilket ger den extra styvhet. Den har även en sträv yta samt mjukt eva-gummi inuti, så vi kommer att njuta av en mycket bra bolleffekt i långsamma slag samt sötma i beröringen.

Vibor-a Black Mamba Liquid gul, egenskaper

  • Oversize format och medium balans för en perfekt balans av Vibora Black Mamba Liquid Edition.
  • Oslagbar touch med det mjuka eva-gummit som används inuti.
  • Solid struktur med användning av 100 % kol och 12k tyg.
  • Ny hjärtdesign som ger mer stabilitet och minskar vibrationer.
  • Grov sandblästrad finish i slagområdet, vilket förbättrar spinn.
  • Det inkluderar vätskesystemet utvecklat av varumärket som förbättrar dess prestanda.
  • Mångsidig padelracket, med en lite hårdare touch för större slagkraft.
  • Ingår i den nya kollektionen av avancerade padelracket Vibor-a 2023.

Vem är det till? För erfarna spelare, med en mångsidig spelstil eftersom det är ett balanserat racket som vi kan korrigera off-center träffar med och ge våra slag mer kraft tack vare kombinationen av material.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är den ikoniska modellen av märket, en mångsidig padelracket som blir bästsäljaren. Du kommer också att njuta av en fantastisk glansig finish som kombinerar färgen svart, med den gula ormen och detaljer i hjärtområdet i fosforgult.

Upptäck mer om varumärket VIBOR-A

Njut av den bästa padelupplevelsen med Vibora Padel, ett spanskt varumärke som har en lång historia i branschen. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleksordningen Martín Sánchez Piñeiro eller Josete Rico bland andra.

Vänta inte längre och skaffa den nya kollektionen av padelracket, kit och tillbehör i vår webbutik. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge idrottaren exceptionell prestation i varje match.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Våra bästa produkter