Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ball Rescuer Premium Plus Pressurizer
  • Ball Rescuer Premium Plus Pressurizer
  • Ball Rescuer Premium Plus Pressurizer

Ball Rescuer Premium Plus Pressurizer

PVP: 438,80 kr
394,37 kr
-11% Vibora
Ball Rescuer Premium Plus Pressurizer Pack | Förläng livslängden för paddelbollar med denna Premium Plus trycksättare som består av en uppblåsare, ett lock och en klämma som fästs på kulbehållarna

Ball Rescuer Premium Plus bolltryckare

Återställ bollarna du redan har använt med Ball Rescuer Premium Plus tryckpress. Det är en enhet som gör att den ursprungliga förpackningen av tennis- eller paddelbollar kan omvandlas till en högtryckstryckbehållare och för att hålla dem i perfekt skick, vilket multiplicerar deras hållbarhet från 2 till 4 gånger.

Dess funktion är enkel: du måste fästa klämman på behållaren med bollar, sätta in bollarna inuti och stänga locket med tråden, alltid tätt. Placera sedan uppblåsningspumpens mynning på påfyllningsventilen och blås upp till rätt tryck.

Ball Rescuer Premium Plus Pack, funktioner

  • Njut av en perfekt båt med Ball Rescuer Premium Plus-båten.
  • Det gör det möjligt att trycksätta behållare vid högt tryck, upp till 35 psi.
  • Den har en indikator som låter dig kontrollera trycket hela tiden.
  • Lätt att använda och tar inte upp plats då den består av 2 delar.
  • Högtrycksboostersats med uppblåsare ingår.
  • Du kan kolla de kompatibla båtarna här .
  • Tryckladdare giltig för padelbollar.

Vem är det till? Riktat till alla spelare som vill njuta av optimal bollprestanda längre, eftersom med bollräddningspremium plus-paketet multipliceras bollarnas livslängd med två till fyra gånger, vilket undviker tillverkning och utsläpp som genereras.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att spara pengar på paddelbollar eftersom du inte behöver byta dem så ofta. Den tar också upp ett minimum av utrymme i påsen eftersom den består av lock, klämma och uppblåsare och är fäst direkt på kulbehållarna, vilket gör den lättare att transportera.

Ta reda på mer om BALL RESCUER

Om du är ett padelproffs, det vill säga som klubba eller monitor, kommer du att veta hur viktigt det är att alltid spela med bollarna i perfekt skick och med optimalt tryck. Vagnen för proffs har utvecklats för att belasta trycket och alltid ha en perfekt båt.

Upptäck vad den här tryckpressen kan göra för dig och träna alltid på bästa nivå. Den gäller för både tennis eller paddelbollar och du kan fästa den direkt på båten. Därmed minimerar det användningen av råvaror, förpackningar och transporter, vilket ger färre CO2-utsläpp till atmosfären.

Features År: 2022
Våra bästa produkter