Calcetines Vibora Cortos Negros Amarillos Fluor
  • Calcetines Vibora Cortos Negros Amarillos Fluor

Vibora Korta Svarta Gula Fluor Strumpor

PVP: 71,93 kr
40,89 kr
-44% Vibora
Garanterad komfort med dessa korta Viborastrumpor, deras tyger ger bra stöd och svett till idrottares fötter

Vibora Korta Svarta Gula Fluor Strumpor

Den nya Vibora 2021-kollektionen har kommit starkt till vår webbutik! Köp de svarta och fluorescerande gula korta padelstrumpor, en modell gjord med tekniska material för bättre andningsförmåga och grepp medan vi tränar sport.

För tillverkningen har ormmärket valt att kombinera klassiska fibrer med elastiskt tyg för att ge spelaren större komfort på banan. Vi hittar dem i kort storlek, ovanför ankeln, och de säljs i lösa par.

Vibora korta fluorescerande gula och svarta strumpor, funktioner

  • De svarta och fluorescerande gula Viborasockorna är korta, ovanför ankeln.
  • Paket med 1 par strumpor.
  • Kombination av polyester och spandex har använts.
  • Tillverkas i storlekarna 39 - 42 och 43 - 46 förutom olika färger.
  • De har förstärkningar för ett bekvämare fotavtryck.
  • Ingår i den nya textilkollektionen Vibor-a Padel 2021.

Vem är det till? Lämplig för manliga och kvinnliga spelare som letar efter bekväma och tekniska strumpor, eftersom dessa är gjorda av giltiga tyger för sport, eftersom de ger oss bättre andningsförmåga och passform.

Varför kommer du att gilla det? Enligt vår åsikt är de mycket slående strumpor, tack vare deras svarta och fluorescerande gula design som gör dig till centrum för uppmärksamheten när du tar på dig dem. Dessutom, tack vare deras förstärkning i växten, gör de dem ännu mer bekväma.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter