• Vibora Piton Carbon LTD 2021

Vibora Piton Carbon LTD 2021

PVP: 3 415,49 kr
2 379,97 kr
-31% Vibora
padel racket de padel Vibora Piton Carbon LTD 2021 | Njut av de bästa sensationerna på banan med detta Vibora padel racket i begränsad upplaga, en av de balanserade modellerna för att få dina bästa bilder
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 4 Oktober, 2022
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibor-a Piton Carbon Limited Edition

Få de mest exklusiva produkterna i vår webbutik. Köp Piton Carbon LTD padel racket, en av de mest balanserade modellerna i den nya Vibora 2021-kollektionen. Den har ett droppformat med medium balans samt en exklusiv design som bara ett fåtal kommer att kunna njuta av.

100 % kol har använts för dess konstruktion, vilket ger den större styrka och hållbarhet. Inuti har den halvmjukt gummi, vilket genererar en bra bolleffekt och minimerar vibrationer. Så det hjälper dig att dominera vilket område som helst på banan.

Vibor-a Piton Carbon begränsad upplaga, funktioner

  • Eva mjuk gummikärna för en oslagbar känsla av Vibora Piton Carbon LTD 2021.
  • Mångsidig padel racket, rivformat med medium balans.
  • Bred sweet spot för att korrigera off-center bollar.
  • Kolkonstruktion, förstärker ytan med 3k.
  • Ny design av hjärtat som ger det en stabil träff utan att vrida sig.
  • Begränsad upplaga racket med få enheter till salu.
  • En av de nya Vibor-a Padel racketsna för män 2021.

Vem är det till? Lämplig för mångsidiga spelare, med en avancerad spelnivå eftersom det är ett mångsidigt padel racket som kan erbjuda den bästa prestandan i varje action på grund av dess överdimensionerade format och inneslutna balans.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att njuta av ett padel racket i begränsad upplaga, med en exklusiv design från företaget. Du kommer att bli centrum för uppmärksamheten med sin svarta design och gröna och gula detaljer. Spring innan de tar slut!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Kärna: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter