Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Columns Confort 2020
  • Vairo Columns Confort 2020

Vairo Columns Confort 2020

PVP: 2 194,00 kr
1 864,35 kr
-16% Vairo
padel racket Vairo Columns Comfort röd | Njut av de bästa sensationerna med detta Vairo padel racket, en balanserad modell som utmärker sig för sin mjuka touch som minimerar vibrationer
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Columns Confort paddelpaddel

Spela dina mest intensiva matcher utan obehag tack vare Columns Comfort padel racket, en modell från den avancerade serien Vairo 2020. Det är ett balanserat racket eftersom det är mycket väl kompenserat i både kraft och kontroll samt genererar stor komfort.

Till detta har mjukt eva-gummi använts förutom ett antivibrationssystem för ett mjukare slag och för att kunna spela utan skador. Strukturen är 100 % kol med perimeterförstärkningar för att uppnå större motstånd och därmed förbättra hållbarheten.

Vairo Columns Comfort svart och röd, funktioner

  • Eva mjukt gummi i kärnan i Vairo Columns Confort.
  • Oversize format med medium balans för att uppnå lika kraft och kontroll.
  • Hållbarhet och motstånd tack vare 100% kolkonstruktionen.
  • Bred träffyta som förlåter dina misstag.
  • Perfekt för spelare som lider av epikondylit.
  • Spinteknologisk teknik som förbättrar effekterna.
  • Förstärkningar i hjärtområdet för en stabil träff.
  • Ny kollektion av Vairo 2020 racket.

Vem är det till? Riktar sig till spelare med medelhög nivå och lider vanligtvis av epikondylitproblem eller obehag i armbågen då det är ett mycket hanterbart mjukt racket som knappast genererar vibrationer.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer inte bara att njuta av fantastisk prestanda under spelet utan också en fantastisk finish. Du kommer att älska den nya svarta designen, framhävd av röda detaljer och en vit logotyp.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Under många år har det tagit fram kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil.

För att göra detta är det engagerat i innovation när den tillverkar hela sitt utbud av padel racket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter