Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP 32 Aniversario Woman 2022
  • Royal Padel RP 32 Aniversario Woman 2022
  • Royal Padel RP 32 Aniversario Woman 2022

Royal Padel RP 32-årsjubileumskvinna 2022

PVP: 3 620,10 kr
3 071,05 kr
-16% Royal Padel
Större komfort och lätthet med detta Royal Padel damracket, en högpresterande modell som sticker ut för sin kontroll, hanterbarhet och design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP 32-årsjubileumskvinna 2022

Njut av de bästa sensationerna på banan med den nya Royal Padel 2022-kollektionen. I den hittar du modeller för alla målgrupper, som RP 32 Aniversario Woman rosa padel racket. Det är ett racket för kvinnor som delar teknologi med 32nd Anniversary Poly men anpassat för kvinnliga spelare.

Således har den lägre vikt förutom polyetengummi i kärnan för en mjukare touch. För den yttre strukturen har glasfiber använts som förstärker röret med kol. Den kommer också tillbaka med sandpappersliknande strävhet, vilket kommer att förbättra effekterna.

RP 32 Jubileum för kvinnor, funktioner

  • Mycket sötma i beröringen av den nya Royal Padel RP 32 Anniversary Woman 2022.
  • Kolkonstruktion av ramen samt skydd ingår.
  • Hög absorption av vibrationer med stötdämpningsteknik.
  • padel racket för kvinnor med kontroll, med rund mögel och medium balans.
  • Kärna med mjukt polyetengummi som ger en mjuk touch.
  • Utmärkt hantering tack vare sin lägre vikt.
  • Stor hållbarhet med användning av glasfiber på de grova ytorna.
  • En av Royal Padel 2022 damracket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till flickor på avancerad nivå som tävlar regelbundet, som letar efter ett kontrollpadel racket, med en bred sweet spot och en mjuk touch för att kunna korrigera off-center träffar och förbereda poängen bakifrån.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det minimerar vibrationer tack vare det mjuka gummit inuti och stötdämpningssystemet, så kommer du inte att märka något obehag i armen. Dessutom är dess svarta och rosa design den vackraste, du kommer att lysa på banan!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Upptäck den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna märkena i padelvärlden. Den här säsongen införlivar den nya teknologier och material i sina produkter, alla anpassade till spelarnas alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2022-racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter