Nox AT Genius Ultra Light 2023
  • Nox AT Genius Ultra Light 2023
  • Nox AT Genius Ultra Light 2023

Nox AT Genius Ultra Light 2023

PVP: 987,30 kr
986,76 kr
-1% Nox
padelracket Nox AT Genius Ultra Light 2023 | Bra hanterbarhet med detta mångsidiga Nox-racket, en riktigt lätt modell och med ett tunnare grepp som de yngsta spelarna kan använda
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox AT Genius Ultra Ljusgrönt padelracket

Inom den nya kollektionen av Nox Padel 2023 racket hittar du modeller anpassade för alla typer av publik. Detta är fallet med AT10 Genius Ultra Light padelracket, lillasystern till Agustín Tapias racket, för barn eller spelare som letar efter ett lätt racket eftersom dess vikt är mellan 310 - 325 gram och den har ett finare grepp.

Så den är extremt hanterbar och är också mycket välbalanserad av sin droppform och fokuserade balans. För dess tillverkning har glasfiber använts, som förstärker ramen med kol. Den innehåller också en stängd hjärtdesign samt HR2-gummi i kärnan för större komfort.

Nox AT10 Genius Ultra Ljusgrön, funktioner

  • Nox AT10 Genius Ultra Light 2023 har förstärkts med 20 % kol i ramområdet.
  • Den har en stängd hjärtadesign.
  • Du kommer inte att tappa känslor när du slår med kärnan HR2 eva gummi.
  • Teardrop-format med centrerad balans.
  • Den har en mycket lätt vikt och ett tunnare grepp.
  • Bearbetning av Agustín Tapias padelracket för barn.
  • Glasfiberyta för fantastisk spelbarhet.
  • Ny serie av ultralätta padelracket från Nox Padel 2023.

Vem är det till? Vi kan verkligen rekommendera den till all publik, det vill säga pojkar eller tjejer med armproblem som letar efter en väldigt lätt padelracket och även till barn som tar steget till en vuxen padelracket anpassad efter deras behov eftersom den ultralätta är väldigt lätt och tjockleken på manschetten är tunnare.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en anpassning av Agustín Tapias racket, så den har en väldigt liknande estetik. Den här säsongen kommer den tillbaka med en svart design med en central logotyp och resten av detaljerna i fluorescerande grönt.Det är omöjligt att gå obemärkt förbi!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en stor representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en riktig mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 310-330 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter