Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
NB Venom 2022
  • NB Venom 2022
  • NB Venom 2022

NB Venom 2022

PVP: 1 754,60 kr
800,26 kr
-55% NB
Paddelpadel racketts NB Venom 2022 | Perfekt ditt spel med detta mångsidiga padel racket från Enebe, en mycket välbalanserad modell gjord med flexibla material så att den är lätt att leka med.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket NB Venom Roja

Enebe Padel 2022 återkommer med kraft, med många nyheter för de mest krävande. Upptäck NB Venom padel racket i rött, en mycket balanserad modell som hjälper dig att attackera och försvara dig framgångsrikt. Tack vare konstruktionen i flexibla material går den snabbt att anpassa.

Således innehåller den HR3 mjukt eva-gummi i kärnan, ett mjukt skum för att njuta av en fantastisk touch och mindre vibrationer. Strukturen har förstärkts med kol och ytan är gjord av glasfiber, vilket ökar dess spelbarhet. Som avslutning presenterar den ett tårformat med en medium balans.

Enebe Venom svart och rött, egenskaper

  • Dominera alla delar av banan med NB Venom 2022.
  • Carbon ram som ger större motståndskraft mot stötar.
  • Eva mjukt gummi inuti, som genererar en mjukare träff.
  • Mycket mångsidig padel racket med medium balans och en oversize form.
  • Ytor i glasfiber, ett flexibelt och elastiskt material.
  • Den anpassar sig till alla spelstilar och nivåer.
  • Finns i Enebe 2022 högpresterande racketkatalog.

Vem är det till? Perfekt för spelare på hög eller medelnivå som gillar att ha den bästa prestandan i varje åtgärd, eftersom Venom är ett mångsidigt racket som ger rätt kraft, komfort och kontroll i varje situation.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett snabbt anpassningsbart padel racket, så det kommer inte att vara svårt för dig att spela med det. Den har också en cool design i svart, grå central logotyp och röda detaljer, du kommer att älska det!

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter