Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
NB Combat Ultrasoft Verde 2021
  • NB Combat Ultrasoft Verde 2021
  • NB Combat Ultrasoft Verde 2021

NB Combat Ultrasoft Green 2021

PVP: 1 316,47 kr
877,05 kr
-34% NB
OBS Combat Ultrasoft Green Padel padel racket 2021 | Spela utan obehag med detta mjuka racket från Enebe Padel, en hanterbar modell med mjukt gummi för att njuta av de bästa sensationerna när du slår

padel racket Enebe Combat Ultrasoft Verde

Upptäck alla nyheter om Enebe Padel 2021 i vår webbutik. Köp Combat Ultrasoft padel racket i grönt, ett soft-touch-racket som du kan spela med i timmar utan att hamna i armbesvär eftersom det minimerar vibrationer.

På grund av dess runda format och inneslutna balans, definierar vi det som ett kontrollpadel racket så det kommer att förlåta alla våra misstag. För sin konstruktion har glasfiber använts utöver EVA HR3-gummi, vilket ger den en mjukare touch och större känsla vid slag.

Enebe Combat Ultrasoft i grönt, funktioner

  • Placera bollen där du lägger ögat med NB Combat Ultrasoft Verde 2021.
  • Den genererar knappt vibrationer så vi rekommenderar den till spelare med armproblem.
  • Större förnimmelser när du slår tack vare EVA Soft HR3-kärnan.
  • Det gynnar anpassningen av att spela och det är lätt att leka med det.
  • Konstruktion med glasfiber och förstärkt med kol.
  • Tack vare sin runda form och inneslutna balans erbjuder den en bred sweet spot.
  • Finns i Enebe 2021 racketkatalogen på mellannivå.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till spelare på mellannivå eller nybörjare eftersom den tack vare sin breda sweetspot och mjuka touch är väldigt lätt att spela med den. Även lämplig för att undvika armbesvär.

Varför kommer du att gilla det? För med Combat Ultrasoft kan du spela i timmar utan obehag eftersom det är ett mjukt padel racket som knappt genererar vibrationer. Du kommer också att älska dess färgglada design i svarta och gröna toner, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter