Jhayber Attack R Roja
  • Jhayber Attack R Roja

Jhayber Attack R Roja

PVP: 2 741,95 kr
2 193,46 kr
-21% Jhayber
Paddelskyffel Jhayber Attack R Röd | Förbättra ditt attackspel med detta J'Hayber padel racket, en mycket kraftfull modell tack vare sin kolkonstruktion, droppformat och höga balans.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Jhayber Attack R Röd och Svart

Låt dig överraskas av den nya kollektionen av J'Hayber racket 2021. I den hittar du modeller lika kompletta som den röda Attack R padel racket, en av de mest kraftfulla i katalogen. Den bibehåller ett diamantformat och bär vikten i överdelen, så det är ett power padel racket.

Senaste generationens kol har använts för dess konstruktion, så vi kommer att njuta av lång hållbarhet. För att inte tappa känslor har den en bra sweet spot samt EVA-gummi inuti. Som avslutning har den en förstärkning i hjärtat som förhindrar vridning.

Jhayber Attack R svart och röd, funktioner

  • Red Jhayber Attack R har en överdimensionerad diamantform med hög balans.
  • Större hållbarhet tack vare användningen av 100 % kol.
  • Den innehåller en eva gummikärna för en spektakulär touch.
  • Förstärkning i hjärtområdet som eliminerar vibrationer.
  • Bra sweet spot som ger mer kontroll på off-center skott.
  • Power racket för spelare på hög eller medelhög nivå.
  • Ny kollektion av racket för män J'Hayber Padel 2021.

Vem är det till? Fokuserad på erfarna atleter som vanligtvis spelar i backhand position, nära nätet då det är ett powerracket, så det går väldigt bra uppifrån och du kommer att kunna ge mer kraft till dina skott.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett stansande padel racket, försummar det inte kontroll eller komfort eftersom dess gummi genererar mycket bra sensationer när man slår. Den sticker även ut vid första anblicken för sin fantastiska design i svarta och röda detaljer, väldigt cool!

Ta reda på mer om varumärket J'HAYBER

J'Hayber, ett spanskt varumärke, visar varje säsong att det bryr sig om varje idrottares behov, och erbjuder högkvalitativa Padel rackets för alla målgrupper. För i år har J'Hayber utökat sin samling av padel racket och representerar Agustín Silingo.

Varumärket har fortsatt några av sina tidigare linjer och de håller padel racket som redan fungerar mycket bra. Vänta inte längre och prova en av dess modeller, vi försäkrar dig att du inte kommer att bli besviken och att du kommer att njuta av den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter