¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Flash Woman Purple 2022
  • Head Flash Woman Purple 2022

Head Flash 2022

PVP: 987,30 kr
438,25 kr
-56% Head Padel
Head Flash Woman Purple 2022 padel racket | Lär dig padeltekniken med detta Head initiation padel racket, en modell lämplig för tjejer på grund av sin lägre vikt som ger kraft, kontroll och komfort
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket mujer Head Flash Woman

Ha det bra med att spela padeltennis tack vare den nya kollektionen av Padel rackets Head 2022. Där hittar du det nya lila Flash Woman padel racket, en modell för kvinnor som du kan få till bästa pris. Den utmärker sig för sin lättare vikt samt en mjukare touch för att ge bättre sensationer till spelaren.

För detta har glasfiber kombinerats på sidorna tillsammans med skumgummi inuti, en kombination av flexibla material som ger en exceptionell touch. Däremot har svart kol använts i ramen och tack vare dess droppformat och medelbalans är det mycket väl kompenserat.

Head Flash för lila kvinnor, funktioner:

  • Utmärkt hanterbarhet för Head Flash Woman Purple 2022 för sin vikt på cirka 355 gram.
  • Oversize form med centrerad balans för perfekt balans.
  • Mjukare beröring och mindre vibrationer tack vare kraftskumgummikärnan.
  • Den innehåller kol i ramen för att göra den mer motståndskraftig.
  • Glasfiber i planen för en snabb anpassning av spelaren.
  • Invigningsskyffel som kommer att förlåta alla våra misstag.
  • En av Head Padel 2022 damracket.

Vem är det till? Den perfekta följeslagaren för tjejer som funderar på att börja spela padeltennis eftersom det är ett lätt padel racket, med en bred sweet spot och en mjuk touch som hjälper dig att bemästra och fullända din teknik spel efter match.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att gilla den vid första anblicken tack vare dess förnyade design i lila toner, en av kvinnornas favoritskyfflar! Det erbjuder också utmärkt spelbarhet för att enkelt återföra bollen till det rivaliserande fältet.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padel racket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter