Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Dunlop Club Series Negro Amarilla
  • Paletero Dunlop Club Series Negro Amarilla

Padelväska Dunlop Club Series Svart Gul

PVP: 613,77 kr
493,10 kr
-20% Dunlop Padel
Padelväska Dunlop Club Series liten Svart och gul | Skaffa den lilla Club-serien padel racketväska som har ett fack för två racket och en annan mycket stor för allt vårt paddelmaterial

Padelväska Dunlop Club Svart och gul

Glöm bort att transportera obekväma Padel rackets som är för stora tack vare den nya Dunlop 2022-kollektionen. Köp Club Series-väskan i svart och gult, en väska med ett väldigt stort fack för att transportera ett racket och ett annat huvud för att lagra allt vårt paddelmaterial.

För att transportera den har två vadderade handtag lagts till för att bära den som en ryggsäck, ytterligare två i den centrala delen för att bära den för hand och ytterligare en upptill för att bära den som en väska. Slutligen har den designats i svart med gula detaljer, en slående kombination för de mest vågade.

Padelväska Dunlop clup i gul, funktioner

  • Dunlop klubbserien är medelstor, den tillåter oss att transportera det som behövs.
  • Den har en ficka för en padel racket och en mycket stor central.
  • Två vadderade handtag för att bära den som en ryggsäck och ytterligare två för att bära den som en väska.
  • Tillverkad av tekniska material som står sig över tiden.
  • Svart med gul design.
  • Dunlop 2022 padelväska katalog för spelare.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare som letar efter komfort eftersom de bara bär det som behövs och som inte vill bära en ryggsäck som är för tung och stor.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har två oberoende fickor för att skydda alla våra material och den har även designats i svart med märkesnamn, dragkedjor och detaljer i gult. En kombination som du kommer att gilla från första stund!

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Inom sportens värld är Dunlop Sport ett historiskt varumärke, eftersom det har tillverkat och utvecklat specifika produkter för padelspel av högsta kvalitet i mer än 20 år för alla typer av spelare och spelnivåer.

Denna säsong lanserar en bred katalog av Padel rackets, skor och padelrack gjorda med de bästa materialen och teknologierna. Professionella spelare som Juani Mieres, Ramiro Moyano, Patty Llaguno eller Willy Lahoz är företagets ambassadörer, mer än tillräckligt bevis på deras kvalitet.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter