Paletero Dunlop Elite Negro Plata
  • Paletero Dunlop Elite Negro Plata

Padelväska Dunlop Elite Black Plate

PVP: 987,30 kr
767,35 kr
-23% Dunlop Padel
Padelväska Dunlop Elite Black and Silver | Köp den nya Dunlop padelväskorn som ingår i serien för Juani Mieres, perfekt för att visa upp en väska som bara ett proffs i padelvärlden bär
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 24 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelväska Dunlop Elite black and silver från Juani Mieres

Bär all din padelutrustning bekvämt tack vare den nya kollektionen Dunlop 2022. Lär känna Elite padelväskor i svart och silver, en väska som ingår i Juani Mieres-kollektionen och som även är stor i storleken där du kan förvara material i en mycket bekvämt sätt tack vare alla fack den har.

För utrymme har en termisk ficka lagts till för att förvara två racket, en annan i mitten för att förvara våra kläder eller bollar och en annan sida för allt annat. Dessutom har en ventilerad ficka lagts till för att förvara skorna och två till på de små sidorna för att förvara personliga tillhörigheter som vi alltid vill ha nära till hands.

Padelväska Dunlop Elite svart och silver, funktioner

  • Dunlop Elite Black Silver har en stor storlek så att du inte behöver lämna något hemma.
  • Ficka för att förvara två spadar och ytterligare två för kläder eller material.
  • Ficka för skor och två mindre för nycklar eller mobil.
  • Två vadderade handtag för att bära den på ryggen och ett för att bära den som en väska.
  • Svart design med varumärket i silver.
  • Den tillhör Juani Miares-kollektionen från Dunlop 2022

Vem är det till? Riktar sig till alla de spelare som inte vill lämna något hemma och som föredrar att bära en stor padel racketväska med ett stort antal fristående fickor för att förvara allt vårt material.

Varför kommer du att gilla det? För den kommer med ett stort antal fickor som du kan glömma utrymmesproblem med och med två mycket bekväma handtag som tack vare att de är vadderade gör att du kan transportera den bekvämt. Den har också designats i totalt svart med märkets namn och dragkedjor i silver, en mycket modern kombination.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Dunlop Padel är ett historiskt varumärke bland idrottare och ledande inom padelvärlden. Den har utvecklat specifika produkter för att utöva vår favoritsport i mer än 20 år, av högsta kvalitet och för spelare på alla nivåer.

Deras arbete bygger på kvalitet, teknologi och innovation för att uppnå mycket konkurrenskraftiga produkter. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan med sin nya kollektion av Padel rackets, skor och andra tillbehör.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter