Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Drop Shot Essential Amarillo 2021
  • Paletero Drop Shot Essential Amarillo 2021

padelväskor Drop Shot Essential Amarillo 2021

PVP: 394,92 kr
273,70 kr
-31% Drop Shot
padelväskor Drop Shot Essential Amarillo 2021 | En av Padel racketsna från den nya Drop Shot-kollektionen, gjord med kvalitetsmaterial och med en slående design för alla atleter.

Drop Shot Essential Bag blå och gul

Förnya din padelväska med det senaste från de bästa padelmärkena. Köp Essential padelväskor i blå och gula detaljer, en ryggsäck från den nya kollektionen Drop Shot 2021. Den låter dig ha dina personliga tillhörigheter nära till hands tack vare de mindre fickorna inuti och utanför.

När det gäller dess utrymme, definierar vi den som en medelstor väska som har 2 stora fack: ett sida med kapacitet för 1 eller 2 racket samt en huvudficka för kläder. Den har också olika grepp och vadderade skydd för att transportera den mer bekvämt.

Drop Shot Essential-väska i gula funktioner

  • Drop Shot Essential i gult är gjord av 100 % polyester.
  • Medelstor och med olika typer av grepp.
  • Den har kapacitet för flera padel racket på sidan.
  • Huvudfack för kläder och skor.
  • Vadderade skydd för att undvika obehag.
  • Ingår i Dropshot 2021-katalogen för padelväskor.

Vem är det till? Fokuserade mer på spelaren som letar efter en medelstor padelväska, eftersom det inte är en av de största Padel racketsna men den har tillräckligt med utrymme för att förvara ett par racket och kläder att duscha efter matcherna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kan bära dem bekvämt hängande på ryggen, som en ryggsäck, eftersom deras handtag är justerbara. Den har också en fantastisk finish tack vare kombinationen av blått med detaljer i fluorescerande gult.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Efter många års arbete har DropShot Padel blivit ett av de mest erkända varumärkena inom paddelsektorn. För närvarande har den en närvaro i mer än 20 länder tack vare sitt breda utbud av produkter designade för toppkonkurrens.

Juan Martín Díaz, Eduard Bainad, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso är några av de professionella WPT-spelare som bär sina produkter och representerar varumärket i backen.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter