Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Bullpadel BPP-22002 LTD verde
  • Padelväska Bullpadel BPP-22002 LTD verde

Padelväska Bullpadel BPP-22002 LTD verde

PVP: 713,05 kr
438,26 kr
-39% Bullpadel
Bullpadel BPP-22002 LTD grön Padelväska | Transportera allt ditt material bekvämt med den nya LTD BPP-22002 padelväskaväskan från märket Bullpadel designad med ett termofack för din racket

Padelväska Bullpadel BPP-22002 LTD grön

Skydda allt ditt material medan du transporterar det till matchen med den nya kollektionen av märkesväskor av märket Bullpadel som nu finns i vår padelbutik online. Upptäck den nya BPP-22002 LTD väskan som har designats i grönt och svart och har den perfekta storleken för att bära precis tillräckligt.

Angående sitt utrymme har den en sidficka där du kan förvara racket som kommer att vara mycket väl skyddad tack vare termotekniken inuti. Den har även ett ventilerat fack där du kan förvara dina skor eller smutsiga kläder.

Bullpadel BPP-22002 LTD väska i grön färg, egenskaper

  • Bullpadel BPP-22002 LTD är en begränsad upplaga av varumärket.
  • Handtagen är vadderade så att den är väldigt bekväm att transportera.
  • Den har ett fack med ventilation så att du kan förvara dina skor.
  • Ficka med termoskydd för att förvara racket och förhindra att de drabbas av temperaturförändringar.
  • Mindre fack där du kan förvara din mobiltelefon eller nycklar.
  • En av de nya Bullpadel 2022 padelpadelrackna.

Vem är det till? Den är perfekt för de människor som tar med sig tillräckligt mycket till spelen så att de inte behöver en väska som är överdrivet stor och svår att transportera. Den har också gott om plats att förvara ditt padelracket och dina skor på ett ordnat sätt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess höga kvalitet eftersom den har tillverkats med kvalitetsmaterial, utan den har också designats i svart med grönt, en mycket elegant kombination så att du kan gå välklädd för alla tävlingar.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Tävla med de bästa produkterna tack vare den nya BullPadel Sport-kollektionen. Under några år har det blivit ett av modemärkena bland spelarna. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio.

Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och paletaväskor för alla typer av spelare och till alla priser så att du kan hitta den som passar dig bäst. Vänta inte längre och gå till mästarnas signatur.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter