Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
ryggsäck Bullpadel Hack BPM-23001 mörkgrå
  • ryggsäck Bullpadel Hack BPM-23001 mörkgrå
  • ryggsäck Bullpadel Hack BPM-23001 mörkgrå

ryggsäck Bullpadel Hack BPM-23001 mörkgrå

PVP: 822,75 kr
822,21 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack BPM-23001 mörkgrå padelryggsäck | Transportera all din utrustning bekvämt med den nya Bullpadel Hack BPM-23001 ryggsäcken som har designats med vadderade skydd på ryggen

Bullpadel Hack BPM-23001 2023

Lämna ingenting hemma med de nya ryggsäckarna av märket Bullpadel där du kan välja mellan en mängd olika mönster och storlekar. En av dem är Hack BPM-23001-ryggsäcken som har designats med ett styvt fodral på framsidan för att skydda allt ditt material medan du transporterar det.

Fördela till ditt utrymme den har kapacitet att lagra upp till två padelracket som också kommer att vara mycket väl skyddade tack vare termosen inuti. Å andra sidan har den även en ficka med ventilation för att förvara skor eller smutsiga kläder efter spelen.

Hackryggsäck BPM-23001 i mörkgrå färg, egenskaper

  • Hack BPM-23001-ryggsäcken har en huvudficka för att lagra allt ditt material.
  • Meshficka på sidan för att förvara bollar eller en vattenflaska.
  • Termofack där du kan förvara 1 eller två rackets.
  • Ventilerad ficka för att förvara skor i den.
  • Skumbitar på ryggen så att du kan bära den bekvämt på ryggen.
  • Hårt skal på baksidan för extra skydd.
  • Ny kollektion av väskor för Bullpadel 2023-spelare.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla killar som vill ha en ryggsäck som inte är överdrivet stor att bära allt ditt material i men som inte tappar utrymme för att kunna bära din padelracket, skor och material på ett organiserat sätt.

Varför kommer du att gilla det? För den har designats helt i mörkgrått, utan tvekan den mest eleganta så att du kan kombinera den med alla dina kläder. Tack vare sin storlek är den dessutom perfekt att använda den på universitetet eller till jobbet eftersom den låter dig förvara många saker.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och paletaväskor för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med den nya Bullpadels paddelutrustning.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter