Pack 3 Burkar Bollar Bullpadel Guld
  • Pack 3 Burkar Bollar Bullpadel Guld

Pack 3 Burkar Bollar Bullpadel Guld

PVP: 230,37 kr
164,00 kr
-29% Bullpadel
3 burkar gula Bullpadel Gold-kulor | Spara pengar genom att köpa detta paket Bullpadel-bollar, en högpresterande produkt som du nu kan få till bästa pris i vår butik

Förpackning med 3 burkar Bullpadel Gold-kulor

Ge ditt spel mer fart genom att köpa paketet med 3 burkar Bullpadel Gold-bollar, en högtävlingsboll från Bullapdel. Kvalitetsmaterial har använts för dess tillverkning och för att uppnå bästa prestanda under hela matchen.

De föredras av professionella spelare för sin hållbarhet och studs, eftersom de erbjuder en enhetlig flygning. De bibehåller också sin prestanda längre eftersom kärnan har förstärkts med högdensitetsgummi och håller trycket intakt.

Paket med 3 Bullpadel Gold-båtar, egenskaper

  • Med Bullpadel Gold-bollpaketet kommer du att ha 3 båtar med 3 enheter vardera.
  • Förnyad kärndesign för ökad hållbarhet.
  • Ny konstruktion resistent mot nötning och slitage.
  • Design i gult och med varumärkets logotyp
  • Perfekt balans mellan precision och kontroll.
  • Ny modell av Bullpadel 2021 paddelbollar.

Vem är det till? Designad för hög konkurrens, för idrottare som spelar regelbundet och letar efter en kvalitet och motståndskraftig boll. Dessutom försäkrar vi dig att du kommer att njuta av en lång varaktighet.

Varför kommer du att gilla det? För det är en högpresterande boll som blir billigare om du köper den i paket. Så med detta erbjudande om bollar kommer du att spara pengar och du kommer att kunna visa upp ditt bästa spel på banan.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor.

Företaget har stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. Vänta inte längre och gå till Bullpadel, du kommer inte bli besviken!

Features År: 2021
Våra bästa produkter