De bästa padelrackets 2022, vinnande urval

Vi analyserar i detalj de bästa padel racketar 2022, en topp tio där du hittar kraft, kontroll och mångsidiga racketar från de bästa märkena i branschen

Idag ger vi dig de bästa padel rackets 2022 . Vi har sammanställt en rankning , enligt våra åsikter , av de modeller som är mest framgångsrika bland manliga och kvinnliga spelare, och analyserat alla deras egenskaper så att du kan välja din nästa allierade.

Se upp, vi börjar!

Bästa padel rackets 2022

Som varje år väljer vi ut årets bästa märken och testar dem så att du har den bästa köpguiden för ett 2022 padelracket .

Bullpadel, Head, Nox, Adidas, Dreampadel, Royal Padel, Star Vie, alla varumärken på toppnivå som tillverkar racket som du föredrar, och många fler märken på marknaden, men eftersom vi är topp 10 kan vi inte sätta dem alla .

Och om det du vill är att se videon med årets bästa modeller 2022 , bjuder vi in dig till vår YouTube-kanal där du kommer att kunna hitta många fler videor.

Bullpadel Hack 03 av Paquito Navarro

Bullpadel Hack 03 2022

ERBJUDANDE: 324,95 € RRP : 324,95 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 365-375

Bullpadel Hack 03 2022

Det är en av favoriterna och den stora nyheten i Bullpadel 2022 , designad för attackspelare, eftersom den har en överdimensionerad diamantform utöver den något höga balansen för att uppnå större slagkraft men utan att offra kontrollen . Tack vare viktsystemet Custom Weight kan du anpassa balansen efter dina behov. Som den främsta nyheten presenterar den en ny design av Adaptia-hjärtat som förbättrar dess hantering och stabilitet, vilket ger mer kontroll när du slår.

Den har också en mycket bekväm touch tack vare multi-eva-gummit inuti, det vill säga en kärna med dubbla densitet med ett mer kompakt yttre lager och ett mjukare inre lager för att anpassa sig till vilken boll som helst. Den innehåller också hesacore- och vibradrive-systemet för att njuta av ett bekvämare grepp utan obehag.

Å andra sidan är den gjord med rörformigt kol och nervkanaler som förstärker strukturen samt 18k tyg som ger den stor styrka. Kort sagt, den nya upplagan av Paquito Navarros racket är kraftfull och mer hanterbar.

Adidas Metalbone HRD 3.1 av Ale Galán

Adidas Metalbone 3.1 2022

ERBJUDANDE: 324,95 € RRP : 360,00

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 350-360

Adidas Metalbone Hard 3.1 2022

Det är din bästa allierade för att dominera anfallsspelet eftersom det ger stor kraft på grund av sin form, balans och hårdare touch. Ale Galáns racket från Adidas 2022 återkommer i diamantformat och hög balans, så att sweet spot ligger högst upp. Den innehåller även High Memory gummi med hög densitet .

När det gäller den yttre strukturen presenterar den en 100% kolkonstruktion tillsammans med Octagonal Structure-systemet som förstärker omkretsen och ger den större styvhet. Den innehåller en grov yta för att förbättra effekterna samt ett Sweet Pot -system för bättre kontroll på bollar utanför centrum.

För att avsluta innehåller den ett system med 6 skruv för att ändra balansen och anpassa den efter dina behov . Kort sagt, det är ett padelracket av kraft och hård touch som kommer att få de svåraste att njuta.

Dreampadel Bandit 2022

DREAMPADEL BANDIT 2022

ERBJUDANDE: 274,95 € RRP : 330,95 €

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Mångsidig
  • Vikt: 365-375

DREAMPADEL BANDIT 2022

Vi presenterar en av 2022 års uppenbarande padelracket : den svarta Bandit med guldlogotypen från DreamPadel, en högkonkurrensmodell som är idealisk för mångsidiga spelare eftersom dess ovesize-design och medelstora balans gör den mycket balanserad. Dessutom har den designats och tillverkats helt i Spanien, så varje detalj har tagits om hand för att erbjuda exceptionell prestanda!

För sin konstruktion har hexcel 3k kol använts, ett banbrytande material som ger det större motstånd och soliditet. Power black eva, ett hårdare gummi, har använts för kärnan, så kombinationen av båda materialen ger den en hårdare touch och svarar väldigt bra när man volleyar eller tar bollen från planen.

För att avsluta innehåller den en grov yta såväl som Sweet Spot-teknologi som vidgar dess sweet spot för att inte tappa kontrollen på off-center träffar och missa lätta bollar.

Nox AT10 Genius Arena av Agustín Tapia

Nox AT10 Genius Arena 2022

ERBJUDANDE: 249,95 € RRP : 295,00 €

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Mångsidig
  • Vikt: 365-375

Nox AT10 Genius Arena 2022

Vi fortsätter med ett av Agustín Tapias nya padelracket från NOX 2022 , AT10 Arena. Den presenterar den överdimensionerade formen och innesluten balans, med vilken vi kommer att ha kontroll och kraft i vårt spel, du har också AT10 18K, som tack vare användningen av 18k kol är mer flexibel än den klassiska Nox AT10 Arena, eftersom i den här den använder tyg 12k och den är styvare.

Möjligen kommer den här modellen, förutom att vara en av de bästa racket 2022, att bli en av de mest sålda modellerna för den här säsongen .

Å andra sidan bibehåller den den sandliknande grovheten, vilket hjälper oss att ge bollen mer snurr. Den har även HR3 quick recovery eva gummi , ett gummi som absorberar vibrationer och ger mycket sötma vid beröring. Utan tvekan är det en av de bästa mångsidiga racket, mycket önskad bland avancerade spelare för sin prestation på banan. Nu kan du få den för cirka 250 €.

Head Delta Pro av Arturo Coello

Head Graphene Delta Pro 2022

ERBJUDANDE: 279,00 € RRP : 310,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 365-375

Head Graphene Delta Pro 2022

Den är skräddarsydd för tunga slagare med sin diamantformade design och något höga balans så att den inte gör en besviken i anfallsspelet. Den här säsongen blir det Arturo Coello racket på Head 2022 och presenterar nyheter som den nya konstruktionen med Auxetic-teknik, som avsevärt förbättrar dess prestanda på banan.

Vad gäller dess tillverkning har Graphene 360+ använts, vilket ger strukturen större motståndskraft och soliditet. Hjärtområdet har förstärkts med det smarta bryggsystemet och kärnan är gjord av kraftskum, vilket ökar dess kraft men utan att ge avkall på komforten, eftersom dess beröring är mycket bekväm. För att avsluta sin grova finish förbättrar den effekterna avsevärt.

Babolat Air Viper av Juan Lebron

BABOLAT AIR VIPER 2022

ERBJUDANDE: 280,00 € RRP : 280,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 350-360

BABOLAT AIR VIPER 2022

Den nya Juan Lebrón de Babolat 2022 padel racket har blivit en av Babolats mest sålda racket och är den mest kraftfulla av märket. Till detta har den tillverkats i form av en diamant och med balansen i överdelen, så att du enkelt kan ta ut kulan x 3. Den innehåller dock grovhet på ytan och ett antivibrationssystem för en träff utan obehag.

Precis som sin föregångare har den en konstruktion av 100 % kol och 16k tyg . Den har även en X-eva-kärna, ett gummi i form av en ”smörgås” som kombinerar olika densiteter för att ge större uteffekt på långsamma bollar utan att tappa kraft vid slag. Missa inte den nya padelracket Juan Lebrón, perfekt för de mest offensiva spelarna.

Bullpadel Vertex 03 2022

Bullpadel Vertex 03 2022

ERBJUDANDE: 324,95 € RRP : 324,95 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Mångsidig
  • Vikt: 365-375

Bullpadel Vertex 03 2022

Det har blivit Bullpadels mest sålda racket de senaste säsongerna. Även om den har designats med en diamantform är den enligt vår mening väldigt välbalanserad, så det är en mycket mångsidig padelracket. Den viktigaste nyheten 2022 återfinns i den nya Air Channel-tekniken som förbättrar dess aerodynamik och hantering . Kärnan är gjord av multi-eva-gummi med vilket en halvhård touch uppnås för att ge dig den effekt och kontroll du behöver.

Den här säsongen har kol använts i sin konstruktion med Xtend 12k-fibrer för större styvhet och för att uppnå mer kraft vid slag. Den behåller sin karakteristiska sandliknande strävhet, fabrikens hesacore och Custom Weight-systemet. Den här säsongen kommer du att kunna se det i händerna på Juan Tello och Fede Chingotto i WPT och vi rekommenderar det till erfarna spelare som vill dominera vilken del av banan som helst.

Head Graphene 360 Alpha Power Limited Edition

Head Alpha Power LTD

ERBJUDANDE: 105,95 € RRP: 200,00 €

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Mångsidig
  • Vikt: 365-375

Köp Head Alpha Power LTD 2021 racket

Det är en av våra speciella rekommendationer eftersom det är en limited edition-modell med väldigt få enheter till salu. Den kännetecknas av sin mångsidighet eftersom den bibehåller en tårform med medium balans, så den anpassar sig till alla spelstilar och gör att du kan ta dina bästa bilder från alla områden på banan.

Å andra sidan erbjuder den stor motståndskraft och soliditet tack vare grafenförstärkningarna i ramområdet. Den har även glasfiber på ytan och skumgummi inuti vilket ger mycket bra uteffekt och sensationer vid slag. Kort sagt, den begränsade upplagan Alpha Power är ett högpresterande racket som anpassar sig till alla spelstilar och som du kan få till ett otroligt pris, för drygt 100 €!

Royal Padel RP M27 R Fury 2022

Royal Padel RP M27 R Fury 2022

ERBJUDANDE: 315,95 € RRP : 370,00

  • Cirkelform
  • Spel: Kontroll
  • Vikt: 365-375

Royal Padel RP M27 R Fury 2022

Det är en av toppmodellerna i Royal Padel serien och kännetecknas av sin breda sweetspot. Därför rekommenderar vi den till tekniska spelare eftersom den erbjuder utmärkt prestanda från baksidan av banan på grund av sitt runda format med innesluten balans, även om den också kommer att överraska dig med sin kraft tack vare sin hårdare touch.

Den här säsongen återkommer den med en ny Royal Tech Pro-kärna i eva-gummi, detta tillsammans med 100% kolkonstruktionen ger den en hårdare touch och därför gör den ingen besviken när det kommer till attack. Den har även en grov yta samt ett antivibrationsstötdämpningssystem så att du kan spela i timmar utan obehag i armarna.

Kort sagt, det är en av de enastående Royal Padel-racket 2022 , med mycket bra kontroll för att placera bollen med precision men utan att göra dig besviken när du går till attack.

Star Fri Raptor Evolution

Star Fri Raptor Evolution

ERBJUDANDE: 319,90 € RRP : 319,90 €

  • Cirkelform
  • Spel: Kontroll
  • Vikt: 350-360

Star Vie Raptor Evolution 2022

Den naturliga utvecklingen av en av de mest sålda Star Vi e-modellerna anländer, 2022 kommer den tillbaka med ny teknik och material för att njuta av den till fullo på banan. Tack vare det runda formatet och medelbalansen får du kraften och kontrollen du behöver. Det försummar inte heller komforten eftersom kärngummit är eva-mjukt, vilket genererar en mjuk träff och större bolleffekt.

Den främsta nyheten finns i typen av kol eftersom det nya röda Colours Carbon 3K-materialet har använts för att uppnå stor motståndskraft samt en väldigt cool estetik. Den innehåller även Star Balance-systemet i hjärtat, så det ger perfekt balans och balans. Den innehåller också grovhet i planen med vilket du kan ge bollen mer effekt.

Och hittills har vår analys av de bästa padelracket 2022 skapats av ett urval av de 10 bästa modellerna på marknaden , antingen efter prestanda, design eller teknik. Vi hoppas att du efter att ha läst vår artikel kommer att förnya ditt gamla padelracket med en av våra rekommendationer.