De bästa märkena av padelkläder för kvinnor

Upptäck de bästa märkena av damkläder för att spela padel, unik design som kännetecknar varje märke, flexibla, andningsbara tyger av högsta kvalitet.

De bästa märkena av padelkläder för kvinnor
2022-11-08 2022-11-08

Vi presenterar de bästa märkena av padelkläder för dam , bland dem kan du hitta de vanliga som Bullpadel , Head eller Nox … eller nyare företag som kommer med exklusiv design som Hydrogen eller Bidi Badu .

I vår omfattande katalog kan du välja bland ett stort antal modeller eller design som du gillar mest för att gå välklädd till alla tävlingar. Bland dem hittar du de mest slående designerna från märken som Bidi Badu, till mer enkla och klassiska som Head eller Asics.

Den bästa padeltextilen för dam

Dessutom har alla gjorts med ett stort antal tekniker som hjälper dig att spela bekvämt samtidigt som du bekämpar svett.

De låter dig också göra alla rörelser för att inte missa en enda boll medan du spelar.

För att vara av kvalitet måste kläder för att spela padel ha en rad egenskaper :

 • andas.
 • elastisk
 • Slät.
 • Mönster designade för dam.
 • tyger som används.

BIDI BADU, moderna kläder för padel

Bidi Badu 2022
Bidi Badu 2022

Bidi Badu är ett tyskt varumärke som inspirerar sin design i den afrikanska livsstilen , med vilken de vill utstråla positiv energi. Dess plagg har, förutom att ha den mest originella designen , också högkvalitativ teknologi så att du kan spela sporter som tennis eller padel bekvämt.

I dess teknologier lyfter vi fram dess mycket andningsbara material, som absorberar svett från kroppen för att senare driva ut den så att den inte ackumuleras. Det har också använts mycket elastiska tyger som tillåter alla rörelser, för att förhindra att du kan spela bekvämt.

Deras design kommer att fånga din uppmärksamhet eftersom de har designats med de mest slående färgerna och kombinationerna men samtidigt kan du kombinera dem med ett stort antal plagg. Utan tvekan ett av märkena med den modernaste designen som kommer in starkt.

BULLPADEL, de mest sålda kläderna

Bullpadel 2022
Bullpadel 2022

Det är ett spanskt varumärke som skapades 1995 och som har en bred katalog av produkter som är framgångsrika bland alla aktörer. Vissa professionella spelare som Alejandra Salazar, Gemma Triay eller Delfi Brea bär Bullpadel padellkläder .

Å andra sidan, bland dess kläder kan vi hitta ett stort antal designer och framför allt exklusiva Bullpadel-teknologier så att du kan ge bästa prestanda på banan. Bland dem lyfter vi fram:

 • Quickerdry : material designat med polyester mikrofilament, ett tyg som ger stor motståndskraft. Dessutom är detta tyg ansvarigt för att hjälpa till att minska svett och fukt.
 • Drynamic : polyester och elastan mikrofilament, två material som ger plagget stor motståndskraft såväl som elasticitet. Följaktligen genererar det stor rörelsefrihet såväl som svett.
 • Binamic : det är ansvarigt för att ge plagget större elasticitet så att du kan göra alla rörelser. De är också de lättaste tygerna som också ger bra svetttorkning, vilket förhindrar ansamling.
 • Drylum : ansvarar för att hålla kvar lite vätska och erbjuder snabb svettventilation.

HYDROGEN, lyxiga padelkläder

väte 2022
Hydrogen 2022

Hydrogen är ett italienskt lyxklädesmärke som har ett stort antal högkvalitativa kit för både padel och tennis .

I den hittar vi unika och mest originella mönster för att sätta lite färg på dina paddelkläder, speciellt i damkläder. När det gäller dess teknologier är de ansvariga för att ge komfort och svett, vilket gör det till ett högkvalitativt varumärke.

I denna kollektion lyfter vi fram dess polyesterfibrer som hjälper till att skapa en värmereglering av svett . På så sätt kan vi utföra vilken typ av högintensiv sport som helst väldigt fräscht.

Dessutom är deras tyger mycket elastiska, vilket ger dig stor rörlighet men utan att tappa passformen som gör dem till de mest smickrande plaggen.

I dem kan du hitta de mest färgstarka trycken eller exklusiva effekter som är patenterade av märket.

Endless, kvalitetsplagg

Ändlös sport
Endless Sport

Skapad för att inspirera idrottare att tänja på sina gränser. Dess katalog är den bredaste, och räknar därför med samlingar för padel, tennis, yoga eller träning, alltid med tanke på den kvinnliga publiken . Dess tyger kännetecknas av att ha högkvalitativ teknik, några av dem är:

 • Skydd mot solens strålar.
 • Lycra sporttyg.
 • Mikroperforerade paneler som förbättrar ventilationen.
 • Ergonomiska sömmar för bättre komfort.

Avslutningsvis är de flesta Endless kläder  väldigt smickrande eftersom kjolarna har hög midja, så när de väl är på kommer de att hjälpa till att styla magfiguren. T-shirtarna å andra sidan ger en mycket bra passform till kroppen samt stöd så när du väl bär dem kommer du att älska hur de ser ut.

Belén Berbel BB

Betlehem Berbel
Belen Berbel

Spanskt varumärke skapat för nio år sedan av tre före detta tennisspelare som försökte skapa plagg för sporter som padel eller tennis som ger stor komfort för dessa högintensiva aktiviteter.

BB Padel hittar vi ett stort antal basset som du alltid kan ha i din garderob då de aldrig går ur mode.

Dessutom har den, liksom märket Endless, även UV Protection 50+-skydd, som hjälper till att skydda huden från solstrålning medan du spelar.

Bi-stretch-tyget har också inkluderats, vilket ansvarar för att ge plagget större elasticitet samt bättre svett, vilket förhindrar ansamling av vätskor som kroppssvett.

ASICS

Leva mer än 70 år närvarande i sportens värld. Även om dess berömmelse beror på dess padelskor, har den också ett brett sortiment av sportkläder för dam där du kan hitta högkvalitativa set som ger dig maximal komfort på banan.

Asics kläder innehåller tekniska tyger så att de är mycket motståndskraftiga och hållbara, så de kommer att ge dig bra kvalitet för att förhindra att de förlorar sin prestanda på grund av användning och tvätt. Å andra sidan är de mycket andningsbara eftersom de har designats med meshtyg som hjälper till att förbättra svettventilationen.

Den har också gjorts med elastiska material så att dess plagg gör att du kan utföra alla rörelser som är nödvändiga i sporter som padel eller tennis där du behöver ha total frihet för att göra de bästa slagen. Så det är kläder som passar för padel, tennis eller löpning.

BABOLAT

En av referenserna inom racketsporter. För närvarande representerar den Virginia Riera, nummer 7 i World Padel Tour-rankingen. Därför erbjuder dess paddelsektion en bred katalog som sträcker sig från racket, padelracket till sportkläder för att spela tennis, badminton eller padel.

Babolat Play kollektionen för padelkläder har designats med kvalitetstyger och teknologier utvecklade av märket själv. Bland dem lyfter vi fram:

 • 360 Motion : tyg som hjälper till att förbättra rörelsen, även eliminerar sömmar så att när plagget väl har tagits på skapar det inte hudirritationer på grund av gnidning.
 • Fiberdry : tyg tillverkat av polyester så det hjälper till att göra det så lätt och mjukt som möjligt så att det inte skapar klåda på huden. Dessutom ger detta material plagget större motståndskraft, vilket förhindrar att det förlorar sin ursprungliga kvalitet på grund av intensiv användning eller tvätt.

HEAD

Huvud Padel
Head Padel

Vi avslutar med en annan av marknadsjättarna, vi pratar om Head Padel kläder . Den har en kollektion av padelkläder designade för alla de dam som söker komfort. Bland dess mest framstående spelare hittar vi två av de bästa spelarna, Ariana Sanchez och Paula Josemaria , paret nummer ett på World Padel Tour.

Till sina plagg använder de mikrofilament som hjälper till att absorbera svett för att senare driva ut den och kunna spela mer bekvämt utan att tyget fastnar på kroppen. Dessutom tappar de inte färg eller kvalitet med tid och användning.

Meshtyg används också, ett slags mesh som placeras i viktiga delar av tröjan där svetten samlas som mest för att förhindra överskottssvett. Detta material kommer att hjälpa dig att kunna spela bekvämt och undvika överskottsvärme.

Upptäck i Zona de Padel de bästa märkena av paddelkläder för dam så att du kan gå välklädd till dina tävlingar.

Zona de padel
Lämna en kommentar