Bästa padelracketarna för kvinnor 2024: de mest rekommenderade

Vi analyserar de damracketar som väcker mest uppmärksamhet på banorna under 2024, ett år då dampadeln upplever en enastående tillväxt. Upptäck modellerna som stjärnor som Alejandra Salazar, Paula Josemaría och Martita Ortega använder!

Den ultimata guiden för padelspelare är här! I dagens artikel presenterar vi en lista över vad vi anser vara de bästa padelracketarna för kvinnor som för närvarande finns på marknaden.

Världsstjärnor som Paula Josemaría, Alejandra Salazar, Martita Ortega och Victoria Iglesias tävlar i Premier Padel med några av dessa modeller, som inte bara utmärker sig för sin design utan också för sin hanterbarhet, nya teknologier och prestanda på 20×10-banan.

Bästa padelracketarna för kvinnor 2024

I denna urval hittar du racketar som anpassar sig till varje spelstil, från kraftspelarna i backhand-positionen till den millimeterprecisa kontrollen hos de som spelar i forehand-positionen.

Dessa modeller representerar en garanti för absolut prestanda eftersom de har designats av världsledande varumärken. Med dessa racketar blir det en enkel process att höja nivån på banan och förbättra spelet.

Royal Padel RP M27 Light LTD 2024

Royal Padel RP M27 Light LTD 2024
ERBJUDANDE: 297,95 €
ORD. PRIS: 350,00 €

 • Form: Rund
 • Spel: Kontroll
 • Vikt: 355-365

Royal Padel RP M27 Light LTD 2024

Detta racket kommer till banan med rund form, låg medelbalans och mjuk känsla för att ge kontroll och stor anpassningsförmåga till spelare som tävlar flera gånger i veckan.

Det är helt byggt i kolfiber och hemligheten med detta racket är att det har en mjuk polyetenkärna som ger mjuka slag och hjälper till att förebygga skador som tennisarmbåge genom att kraftigt absorbera vibrationer som uppstår vid slag.

Förutom detta har det en låg vikt som inte överstiger 365 gram och det utmärker sig för sin hållbarhet eftersom det har kolfiberförstärkningar på kritiska punkter för att öka dess livslängd. Dessutom har det en yta med 3D-struktur som hjälper vid skurna slag.

adidas Cross IT Light 2024

adidas Cross IT Light 2024
ERBJUDANDE: 209,96 €
ORD. PRIS: 300,00 €

 • Form: Rund
 • Spel: Kraft
 • Vikt: 360-375

adidas Cross IT Light 2024

Detta är ett kontrollracket, eftersom det har en rund form och låg balans. Dessutom har det en lätt vikt som inte överstiger 360 gram, vilket gör det mycket hanterbart.

För dess konstruktion har man använt 24K kolfiberväv med mellandensitet EVA Soft Energy-gummi, vilket ger en medelhård känsla. Dessutom har det en ganska uttalad struktur, vilket hjälper när man vill lägga till spin på slag som volleys, smashar eller ”víboras” som är typiska för Martita Ortega, som tävlar med denna modell i Premier Padel.

En av de nya funktionerna denna säsong är DAF-teknologin som är integrerad i hjärtat. Detta möjliggör bättre luftcirkulation för att lättare kunna manövrera racket. Dessutom har greppet en något längre design för bättre grepp, speciellt när man slår med två händer.

PUMA Nova Elite Victoria Iglesias 2024

PUMA Nova Elite Victoria Iglesias 2024
ERBJUDANDE: 279,96 €
ORD. PRIS: 350,00 €

 • Form: Diamant
 • Spel: Kraft
 • Vikt: 355-365

PUMA Nova Elite Victoria Iglesias 2024

Victoria Iglesias nya racket har en diamantform, hög balans och hård känsla, vilket gör det idealiskt för attackspel. Precis som resten av modellerna i Pumas Elite-serie, är det gjort av kolfiber, i detta fall 3K tillsammans med högkvalitativ grafit som ger det en hård känsla. Dessutom har det en kärna av EVA Pro-gummi som ger bra bollutgång för att dominera volleys, overheads och smashar.

Det är ett racket som imponerar med sin slående design med rosa, svarta och guldiga toner, och vi rekommenderar det till avancerade spelare som ofta spelar i backhand-position och vill ha större påverkan genom att avgöra poäng. Dessutom utmärker det sig för sin låga vikt som sträcker sig från 355 till 365 gram, vilket gör det ganska lätt och hanterbart för att uthärda de mest krävande matcherna.

Bullpadel Flow 2024

Bullpadel Flow 2024
ERBJUDANDE: 194,34 €
ORD. PRIS: 250,00 €

 • Form: Diamant
 • Spel: Kraft
 • Vikt: 350-360

Bullpadel Flow 2024

Alejandra Salazars Bullpadel Flow är ett av de mest spektakulära racken denna säsong, eftersom det förutom sina otroliga prestanda har en unik funktion: det ändrar färg när det utsätts för solljus.

Denna säsong behåller den diamantformen tillsammans med en hög balans, vilket ger mer kraft i slagen, särskilt de som utförs över huvudet. Det har också en MultiEVA-sammansättning, samt en kombination av kolfiber och glasfiber på ytorna för en mjukare känsla vid slag.

Det har dessutom Vibradrive-systemet i hjärtat för att minska vibrationerna och en ytstruktur för att förbättra effekterna på bollen. Det är ett kraftfullt men hanterbart racket som dessutom ändrar färg när det utsätts för sol eftersom dess fotosensitiva färg reagerar när den utsätts för UV-strålar.

Head Zephyr UL 2024

Head Zephyr UL 2024
ERBJUDANDE: 74,95 €
ORD. PRIS: 150,00 €

 • Form: Rund
 • Spel: Kontroll
 • Vikt: 330-350

Head Zephyr UL 2024

Denna modell är en av de lättaste som för närvarande finns på marknaden. Dess vikt mellan 330 och 350 gram gör det superhanterbart och idealiskt för de padelspelare som vill utmärka sig i det defensiva spelet och i volleydrabbningar.

Kombinationen av grafen och glasfiber på ytan tillsammans med kärnan av Comfort Foam ger en mjuk känsla för en oslagbar mjukhet vid varje slag. Dessutom har det en rund form och en låg medelbalans, vilket anpassar sig till behoven hos forehand-spelare som vill returnera många bollar till andra sidan av banan.

Dreampadel Heaven 2024

Dreampadel Heaven 2024
ERBJUDANDE: 99,95 €
ORD. PRIS: 270,00 €

 • Form: Rund
 • Spel: Kontroll
 • Vikt: 355-365

Dreampadel Heaven 2024

Detta racket från det spanska märket Dreampadel är det vi rekommenderar mest från denna lista för dess pris-prestanda-förhållande. Det är utformat för kontrollspelare och är en mycket förlåtande modell vid tekniska misstag tack vare sin runda form och låga medelbalans som hjälper i det defensiva spelet.

Det har en utmärkt bollutgång tack vare dess FOAM-gummi i kärnan och har 3K-kolfiber på ytorna som ger en fast känsla. Generellt sett är det ett mycket bekvämt racket som knappt genererar vibrationer och som representerar ett bra alternativ då det delar prestanda och egenskaper med toppmodeller från andra märken.

Nox Equation Lady Advanced 2024

Nox Equation Lady Advanced 2024
ERBJUDANDE: 134,96 €
ORD. PRIS: 150,00 €

 • Form: Rund
 • Spel: Mångsidig
 • Vikt: 360-375

Nox Equation Lady Advanced 2024

Denna modell från Nox representerar ett av de bästa racketarna för mellannivåspelare som för närvarande finns på marknaden. Det möjliggör hög precision i slagen tack vare sin stora sweetspot och mjuka känsla.

Det kommer till banan med en låg medelbalans för att underlätta defensiva rörelser, medan dess kärna av HR3-gummi ger en fantastisk bollutgång. Dessutom har det 3D-struktur på ytorna för att lägga till spin och ett vibrationsdämpande system som minskar risken för skador, samt en låg vikt för att öka hanterbarheten.

Dropshot Renegade Control 2024

Dropshot Renegade Control 2024
ERBJUDANDE: 152,01 €
ORD. PRIS: 190,00 €

 • Form: Rund
 • Spel: Mångsidig
 • Vikt: 355-365

Dropshot Renegade Control 2024

Denna modell från Drop Shot har en rund form och låg balans för överlägsen kontroll på 20×10-banan. Den har 3K-kolfiber på ytorna och mjukt EVA-gummi inuti som inte bara tillåter djup i slagen, utan även ger en mjuk känsla eftersom den minskar vibrationerna efter bollens kontakt med ytan.

Distributionen av hålen i kurvor och 3D-teknologi på ytorna anpassar sig perfekt till spelare som ofta utför skurna slag för att hålla motståndarna i bakre delen av banan. Dessutom ger den dubbla kolfibertubularen i ramen extra hållbarhet för denna modell, som utmärker sig för sin anmärkningsvärda mångsidighet på 20×10-banan.

Star Vie Eclipta 2024

Star Vie Eclipta 2024
ERBJUDANDE: 152,96 €
ORD. PRIS: 170,50 €

 • Form: Rund
 • Spel: Komfort
 • Vikt: 360-370

Star Vie Eclipta 2024

Detta racket med rund form är perfekt för spelare som börjar med sporten 20×10. Det ger en komfort, precision och kontroll som är oöverträffad och möjliggör en hög spelvolym.

Dess Ultra Speed Soft-gummi med ultra-mjuk densitet ger en fantastisk bollutgång och gör racket mycket hanterbart, vilket är en stor fördel vid situationer som volleydrabbningar eller vägguttag. Dessutom gör Xtreme Spot-teknologin att denna modell har en mycket stor sweetspot som tillsammans med glasfiberkombinationen på ytan ger en komfort som är oöverträffad.

Head Extreme Motion 2024

Head Extreme Motion 2024
ERBJUDANDE: 215,95 €
ORD. PRIS: 240,00 €

 • Form: Diamant
 • Spel: Kraft
 • Vikt: 350-360

Head Extreme Motion 2024

Head återvänder med en högpresterande modell för avancerade spelare. Detta är den nya racketen av världens nummer ett, Paula Josemaría, som erbjuder kraft, kontroll och hanterbarhet i lika delar.

Dess diamantform tillsammans med Auxetic-teknologin ger extra hastighet vid slag nära nätet, vilket förstärks av kärnan av Power Foam-gummi. Dessutom ger kombinationen av glasfiber och kolfiber på ytorna en exceptionell bollutgång för att ge djup i slagen.