Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Black Crown Hurricane 2.0 2023
  • Black Crown Hurricane 2.0 2023
  • Black Crown Hurricane 2.0 2023

Black Crown Hurricane 2.0 2023

PVP: 2 194,00 kr
2 193,46 kr
-1% Black Crown
Padelracket Black Crown Hurricane 2.0 | För de dam som letar efter ett padelracket med mjukt gummi, kommer varumärket Black Crown med Hurricane 2.0, som har designats med tvådensitets White Eva-gummi.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Marta Marrero Black Crown Hurricane 2.0 padel racket

Förnya ditt gamla padelracket med den nya kollektionen av märket Black Crown 2023 som vi redan har att köpa i vår padelbutik online. Inuti hittar du det grå och rosa padelracket Hurricane 2.0, en modell med rund form och låg balans som kommer att bäras av den professionella padelspelaren Marta Marrero.

Denna modell är en av de mest hanterbara tack vare sitt vita eva-gummi som ger oss väldigt bra kontroll från botten av banan, även tack vare 12K kolet ger den oss ett väldigt bra slag. Den har också designats med ett ihåligt hjärta som hjälper till att minska vikten så att det är väldigt bekvämt för dig.

Pink Black Crown Hurricane av Marta Marrero, egenskaper

  • The Black Crown Hurricane 2023 blir racket för spelaren Marta Marrero.
  • Det blir ett mångsidigt racket tack vare den runda formen och innesluten balans.
  • Ytorna har designats med 12K kol för större bolleffekt.
  • padelrackets struktur kombinerar 80 % kol med glasfiber för större flexibilitet.
  • 2TB Air-teknologi som består av ett dubbelt rör som minskar vibrationer.
  • Play Eva har använts för kärnan, som ger en mycket bekväm träff men utan att ge upp kraften.
  • Förnyad design på vit bakgrund med detaljer i rosa.
  • Tillgänglig i Black Crown 2023-kollektionen av toppklassiga racket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla de dam som letar efter en racketmodell som är lätt att spela bekvämt samtidigt som den kombinerar mjukt gummi för en mer bekväm touch men utan att försumma kraften att kunna försvara på banan.

Varför kommer du att gilla det? För den här säsongen kommer den tillbaka med en helt ny design jämfört med föregångaren. För detta har den svarta bakgrundsfärgen valts tillsammans med märkets logotyp i rosa med vita detaljer. Den har även spelarens logotyp på sidan, du kommer att älska den!

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Njut av den bästa prestandan på banan med Black Crown Padel, ett relativt ungt företag som har erövrat många spelares hjärtan. Den har för närvarande en bred samling av högkvalitativa padelracket, kläder och andra tillbehör.

Den här säsongen har han spelare som Marta Marrero eller Adrián Allemandi i sitt lag som är ansvariga för att representera varumärket i alla World Padel Tour-mästare. Gilla dem och förse dig med de bästa produkterna.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter