Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Counter Veron 2023
  • Babolat Counter Veron 2023
  • Babolat Counter Veron 2023

Babolat Counter Veron 2023

PVP: 2 632,80 kr
2 632,26 kr
-1% Babolat
Babolat Counter Veron 2023 padelracket | Njut av den bästa balansen mellan kraft och kontroll med detta nya Babolat padelracket, en balanserad och flexibel modell som låter dig få ditt bästa spel
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Counter Veron padelracket

Vinn poängen tack vare Counter Veron padelracket, den mest kompenserade av Dynamic Power-serien i Babolat Padel 2023-kollektionen. För att ha större kontroll har den designats i ett överdimensionerat format men bibehåller medelbalansen för ett bra slag. Den har också en grov yta med vilken vi kan trycka mer effekt på våra bilder.

Å andra sidan ger den en mer elastisk touch då den har tillverkats med carbon flex-systemet, det vill säga en blandning av kol och glasfiber för att uppnå en bra balans mellan motstånd och flexibilitet. Angående kärnan är den gjord av svart eva-gummi och innehåller vibrasorb-teknik för ett spel utan skador. Äntligen kan du enkelt byta säkerhetssladd med det nya Smart Buttcap-systemet.

Babolat Counter Veron grå och gul, funktioner.

  • Babolat Counter Veron 2022 kombinerar kol med glasfiber i sin konstruktion.
  • Balansera i mitten och överdimensionerad form för att göra den mångsidig.
  • Smart Buttcap-teknik som låter dig byta spets.
  • Exceptionell touch med användning av svart eva-gummi inuti.
  • Mer precision i att slå med den nya fördelningen av borrningen.
  • Ge bollen mer snurr tack vare 3D Spin-råheten.
  • Vibrationer elimineras tack vare hjärtats vibrasorbsystem.
  • Ny katalog med avancerade Babolat Padel 2023 racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det ett mångsidigt racket lämpligt för spelare på hög eller medelhög nivå som vill bli experter, eftersom den erbjuder utmärkt balans och touch för att kunna svara effektivt på alla rivaliserande bollar.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av material som används är den inte lika teknisk som Counter Viper så du kan njuta av bättre sensationer och spelbarhet. Slutligen presenterar den en förnyad design i grå och gula toner som får dig att sticka ut från alla dina kamrater. Spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter