armband Asics brilliant white
  • armband Asics brilliant white

armband Asics brilliant white

PVP: 131,64 kr
109,15 kr
-18% Asics
Asics brilliant white | Köp de korta vita armbanden med en glänsande svart logotyp från Asics Padel, ett tillbehör som hjälper till att hålla fukten i händerna på avstånd
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Armband Padel Asics brilliant white

Håll svett i schack med de vita armband med svart logotyp från Asics Padel, en kvalitetsaccessoar som du hittar tillgänglig i Asics Padel-tillbehörskatalogen. De har en kort storlek men är mycket användbara på banan.

Med dem kan du greppa padeln stadigt och förhindra att fukt spelar dig spratt. Dessutom har de också mycket bra stöd, vilket förhindrar felaktiga rörelser i leden och eventuella skador.

Vita armband Asics med svart logotyp, funktioner

  • Behåller sina egenskaper över tiden och erbjuder alltid bästa prestanda.
  • Deras storlek gör dem perfekta för alla typer av spelare.
  • Grepp och ledskydd.
  • De har tillverkats av olika typer av tyg, vilket förbättrar deras prestanda.
  • De har en svart broderad logotyp på varje band.
  • Tillbehör för att spela padel Asics Padel.

Vem är det till för?

Tänkt för både män och kvinnor som regelbundet spelar padel och lider av överdriven svettning på armarna, vilket är ganska obekvämt när man greppar padeln ordentligt.

Varför kommer du att gilla det?

Eftersom deras kombination av material garanterar maximal absorption, även under varmare perioder. Dessutom är deras vita färg med kontrasterande logotyp väldigt lätt att matcha med vilken av dina kläder som helst.

Upptäck mer om varumärket ASICS

Alla känner till kvaliteten på Asics Padel, en referens för många idrottare. Under "en sund själ i en sund kropp" presenterar den sig i denna krävande sektor som en av de största tillverkarna av sportkläder, padelracketar, skor och andra tillbehör.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, och de representeras också på padelbanorna genom sin ambassadör Pablo Lima, professionell spelare på World Padel Tour.

Features År: 2024
Våra bästa produkter