Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas RB Multigame antracit 2023
  • Padelväska Adidas RB Multigame antracit 2023
  • Padelväska Adidas RB Multigame antracit 2023

Padelväska Adidas RB Multigame antracit 2023

PVP: 1 097,00 kr
986,75 kr
-11% Adidas Padel
Padelväska Adidas RB Multigame antracit 2023 | Skydda all din utrustning medan du transporterar den med Adidas RB Multigame padelracketväska som har flera fack, perfekt för att inte lämna något bakom sig

Padelväska Adidas RB Multigame antracit

Utrusta dig med kvalitetsmaterial tack vare den nya kollektionen av padelpadelrack från märket Adidas som nu finns att köpa i vår padelbutik online. Upptäck den nya RB Multigame padelracketväskan som har designats med en mycket rymlig huvudficka så att du kan lagra allt ditt material.

I dess design hittar vi även två sidofack där du kan förvara dina racket som kommer att vara mycket väl skyddade tack vare termosystemet. Dessutom har ytterligare en ficka med ventilation inkluderats där du kan förvara dina skor eller smutsiga kläder.

Padelväska Adidas RB Multigame, egenskaper

  • Adidas RB Multigame har ungefärliga mått på 56 x 29.
  • Du kan bära den som en ryggsäck tack vare dess vadderade handtag som finns i ryggområdet.
  • Du kan förvara smutsiga kläder separat tack vare dess ventilerade fack.
  • Den är tillverkad i polyester vilket ger den större motståndskraften.
  • Den har vattentäta material som hjälper till att skydda allt du förvarar inuti.
  • Mörkgrå design med märkeslogotypen i rött, blått och gult.
  • Ny kollektion av Adidas 2023 padelväskor.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till alla som byter om efter träning så de behöver en väska som har mycket plats att förvara allt material, kläder och padelracket utan att behöva lämna något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den eftersom den blir en av de mest kompletta padelväskaväskorna i hela kollektionen, perfekt för dig som letar efter mycket utrymme. Den har också designats i mörkgrått med detaljerna i färgmärket, utan tvekan den mest slående.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som de professionella spelarna med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med deras nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som bäst passar dina behov eftersom adidas har ett avancerat, medium och initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv @!

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter