Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas RX 1000 2023
  • Adidas RX 1000 2023
  • Adidas RX 1000 2023

Adidas RX 1000 2023

PVP: 1 206,70 kr
1 206,16 kr
-1% Adidas Padel
Adidas RX 1000 padelracket | Oslagbara sensationer med detta balanserade padelracket från Adidas, en modell som kombinerar glasfiber med mjukt eva-gummi för att uppnå en bekväm och säker träff
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas RX 1000 2023 padelracket

Om du vill förbättra din spelstil rekommenderar vi den gula och svarta RX 1000 padelracket, en av modellerna från Padel Adidas 2023 intermediate-serien. Tack vare sin centrerade balans och överdimensionerade form anpassar den sig till alla spelstilar, så det kommer att hjälpa oss att få vårt bästa spel från vilken zon som helst.

Vi lyfter fram dess glasfiberkonstruktion, med vilken dess touch är mer elastisk och ger bra spelbarhet. Strukturen har dock förstärkts med strukturell kraftteknik, vilket ger den större styrka. Den ger också en bekväm och skadefri träff tack vare det mjuka eva-gummit inuti.

Adidas RX 1000 gul och svart, egenskaper

  • Adidas RX 1000 presenterar ett överdimensionerat format och medium balans.
  • Snabb anpassningsracket som hjälper oss att förbättra vårt spel.
  • Structural Power-teknik som ger större motstånd mot stötar eller slag.
  • Mjukt eva-gummi har använts som genererar mycket bra effekt och minskar vibrationer.
  • Stabil träff och undviker därmed vridning i träffen.
  • Glasfiberkonstruktion som ökar dess spelbarhet.
  • Fördelning av smarta hål för att förbättra din ducel-punkt.
  • Den tillhör katalogen av mellanliggande Adidas 2023padelracket.

Vem är det till? Perfekt för killar som spelar 2-3 gånger i veckan och fortfarande är i förbättringsfasen, eftersom nya RX 1000 är ett balanserat racket som ger oss kraften, kontrollen och komforten vi behöver i varje handling i spelet.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare användningen av flexibla material i dess konstruktion kommer det inte att vara svårt för oss att leka med det, så från första stund kommer vi att njuta av det till fullo. Dessutom är dess design mest slående, med en kombination av svart, vit logotyp och gula detaljer.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter