Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas Multigame svart blå
  • Padelväska Adidas Multigame svart blå
  • Padelväska Adidas Multigame svart blå

Padelväska Adidas Multigame svart blå

PVP: 921,48 kr
580,86 kr
-37% Adidas Padel
Padelväska för padel Adidas Multigame Svart Blå | Byt ut din padelväskor mot en ny från märket Adidas i stor storlek perfekt för att transportera handdukar, kläder eller skor när vi ska på träning

Adidas medium svart och blå Padelväska

Upptäck den nya Adidas Padel 2022-kollektionen i vår webbutik, vi har ett brett utbud av produkter. Köp den nya mellanstora svarta och blå Multigame padelväskorn, en av Ale Galáns väskor som kombineras med nya Metalbone CTRL 3.1 i svart och blått.

Multispelet låter dig lagra allt ditt material för träning utan att ha utrymmesproblem. Den har två fickor på sidorna för att förvara upp till två racket och två centrala fickor för att skilja skorna från de rena kläderna. Du kan även bära den som ryggsäck tack vare dess två justerbara handtag.

Svart och blå Adidas Multigame-väska, funktioner

  • Två sidfickor för att förvara racket i Adidas Multigame Black Blue.
  • Ungefärliga mått på 56 x 29 x 30 cm.
  • Den har två olika grepp för att bära den som ryggsäck eller för hand.
  • Två centrala fickor för att förvara handdukar, kläder, tofflor...
  • Tillverkad av vattentäta tyger.
  • Svart design med vita och blå detaljer, för att matcha Metalbone CTRL 3.1
  • En av de största Adidas Padel 2022 padelväskor.

Vem är det till? Den är perfekt för personer som inte letar efter en väldigt stor men inte för liten heller, eftersom den har en perfekt medelstorlek för att bära handdukar, personliga hygienprodukter, padeltillbehör eller vad vi nu använder i våra träningspass.

Varför kommer du att gilla det? Inte bara kommer dina racket att vara mycket väl skyddade, utan du kommer också att kunna bära en snygg svart design med detaljerna på ränderna och Adidas-logotypen i vitt och blått på finishen. En kombination med vilken du kommer att lyckas i alla dina tävlingar.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Ta fram din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris.

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan, eftersom dess padel racket har den bästa tekniken och designen.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter