Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Adidas ProTour Lime
  • Ryggsäck Adidas ProTour Lime
  • Ryggsäck Adidas ProTour Lime

Ryggsäck Adidas ProTour Lime

PVP: 691,11 kr
602,80 kr
-13% Adidas Padel
Adidas ProTour Ryggsäck Lime | Skaffa Adidas padelryggsäck i gul, en väska som låter dig transportera precis tillräckligt till dina matcher i ett organiserat, bekvämt och i gott skick

Liten gul Adidas ProTour Padel Ryggsäck

Ta alla dina tillhörigheter från en plats till en annan med den nya kollektionen av Adidas 2022 ryggsäckar. Upptäck Adidas Pro Tour padelryggsäck i limegul, perfekt för idrottare som letar efter något litet men ändå håller saker bekvämt och samtidigt ha en vacker och modern design.

Angående sättet att transportera den så har den tre handtag, två för att bära den på baksidan som också är vadderade och en annan för att bära den som en väska. Den har två stora fickor, en för racket och en annan för annat material och ytterligare två på sidorna och på framsidan för att förvara personliga föremål som nycklar eller mobil.

Adidas ProTour gul väska, funktioner

  • Adidas Pro Tour BackPack Lime mäter cirka 48 x 14 x 31 cm.
  • Två vadderade handtag för att skydda ryggen mot tyngden.
  • Speciellt fack för den med den mest skyddade padel racket.
  • Två små sidfickor för förvaring av alla typer av mindre tillbehör.
  • Bra kvalitet på materialen som används så det ger stor hållbarhet.
  • Svart design med gula detaljer, som nya Adipower 3.1
  • Ingår i Adidas Padel 2022 väskkollektion.

Vem är det till? Den är perfekt för personer som bär väldigt lite material när de tränar och som använder något litet proffs utan att ge upp komfort och utrymme för att förvara tillbehör.

Varför kommer du att gilla det? För förutom att skydda alla dina material och padel racket har den designats i svart med detaljer i en slående limegul. Utan tvekan är det en kombination som kommer att dra till sig uppmärksamhet från alla som ser den.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med sin nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som passar dina behov bäst eftersom adidas har ett avancerat sortiment, ett medium sortiment och ett initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter